Osien pesua Kangasala / Tampere?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja El C, 28.10.2016.

  1. El C

    El C 3rd gear

    Olisi epämääräinen kasa osia, jotka pitäisi saada puhtaaksi. Siis vain puhtaaksi, jäljellä olevat maalit ja kiinteä ruoste saa / pitää jäädä. Oiskos ehdotuksia kuka ja missä?
     
  2. El C

    El C 3rd gear

    Tilanne 84 - 0.
    Täähän on melkein ku suomalaista MM-futista seurais...
     
  3. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Osta multa vanha Metos teollisuustiskari. Eli semmonen jaloilla seisova n. 80x80cm suurkeittiöön tarkoitettu pömpeli, joka kierrättää samaa lämmitettyä vettä kuvun alla joten voi laittaa pesuaineet sekaan.

    Ite ajattelin tuota aikoinaan osien pesuun, mutta tuolla se on seissyt ladossa 15 vuotta. En tiedä toimivuudesta. Laiska olen ollut sitä kauppaamaankaan. Mahtoiko olla 3-vaihevirtamalli.

    Jos joku haluaa, nolneljäsataa viisyksseittemän kaksneljäviis. Tarjoa jotain isosta kasasta rosteria. Ai niin tämä Kanta-Hämeessä joten Kangasalalta ei kaukana..

    Ite oon pienemmät osat putsauttanut moottorikoneistamolla, siis lähinnä ultrapesua vaativat, mutta pesee ne toki öljysiäkin. Kotona öljykaukalon ja ritilän päälä hammasharjan ja suihkepullon kanssa vietetty kanssa runsaasti laatuaikaa. Tilat niin kortilla, etten ole hankkinut edes puuilosta sellasta virallisempaa putsauskaukaloa, joka pumpulla kierrättää liuotinainetta. Ehkä sitten joskus jos on oikein talli missä rakentaa.
     
  4. El C

    El C 3rd gear

    Tässä tallissa missä näitä touhuan ei oo juoksevaa vettä joten tollanen pesuri ei mulle käy.
     
  5. fordstw

    fordstw Gearhead

    Laitoin YV:n EL Ceelle.
     
  6. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Sehän tuollaisessa pesurissa on juuri hyvää, että sen voi täyttää kerran vedellä kanisterilla tms ja toimii sillä samalla vedellä. Toki pitää puukottaa ohjelmapuoli, ettei suorita vedenvaihtoa. Tai saattaa olla että vesi pitää erikseen vaihtaa halutessaan eikä kuulu automatiikkaan. Mutta kyseessä tosiaan ihan normaali tiskikone, eli altaassa vesi ja pesuaine sekä lämmitin, altaasta erillinen pumppu pumppaa veden paineella korin ylä- ja alapuolisiin ruiskuttimiin josta vesi valuu takaisin altaaseen. Pitäisi vaan rakentaa suora ohjaus vesipumpulle sekä lämmittimelle vaikka katkaisijoilla. Allas vetää useamman ampärillisen, ehkä 50-100 litraa??

    Itellä ei ole lämmintä tilaa johon tuon laittaisi, jäätymistä se ei sentään kestä.

    Enkä nyt tiedä onko tuollaisessa osienpesukoneena muutenkaan mitään järkeä? Ei ainakaan parin pultin pesemiseen.
     

Kerro tästä muillekin!