Ostan ohjaussimpukan 1955 fordiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja z 900, 1.3.2014.

 1. z 900

  z 900 Gearhead

  Simpukan tarvetta olis fordiin,muutakin osaa voi tarjota
  [​IMG]
   
 2. sbf

  sbf Gearhead

  Päivän turha tieto, ehkä:Ainakin kuuskytlukuisissa fordeissa on saginawin sisäkalut fordin kuorissa.
  Että en nyt olis kauhean yllättynyt vaikka tonne viisvitosen kuoriin kävis jonkun esim firebirdin kulumattomat akselit ja muut hilut...
   
 3. LordMrFord

  LordMrFord Gearhead

  Olisi viisysin simpukka josta on katkaistu ohjausakseli. Eli joutuisi hitsuuhommiin tai virittämään rättinivelen. Ja on väljä, mutta ajokuntoinen.

  Simpukan pitäisi olla sama, mutta sektoriakseli on eri.

  Itse pulttasin Opel Omegan simpukan tilalle kun on puolta nopeampi, nelkyt vuotta tuoreempi ja tehostettu ilman sitä hyönteismyrkkypumppua. Luulisi käyvän myös viisvitoseen.
   
 4. z 900

  z 900 Gearhead

  Kiitos vinkeistä ja avusta,nyt kuitenkin alkuperäinen saatiin täysin kunnostettua uusilla osilla pienien vastoinkäymisten jälkeen.
   

Kerro tästä muillekin!