Ostetaan Valiantin ovet 2d -67 ->

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Dart 67, 7.10.2020.

  1. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    No koitetaan tätäkin täällä jos vaikka toimis.

    Eli mulla on -71 4d vallun koppa, mistä nyt haaveilen tekeväni 2-ovisen tolppa mallin.

    Siihen sopivat 2d ovet tai jos olis Duster tai Dart Sportin ovet jollakin ylimääräisenä.

    Muutenkin itse aiheesta saa kertoa vinkkejä tai kokemuksia jos olet moisen muutoksen tehnyt.

    Joo tiedän ettei mitään järkee tässä ole, mut mitä sitten?
     
  2. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Suomen 67-69 2D Valiant kanta on ollut hyvin vähäinen. Ruotsin puolella on ollut enemmänkin. Kannattattaa katsoa blocketista silloin tällöin. Nyt ei ollut yhtää. Mites Osby Bil drlar romppari etelä Ruotsissa?
    Aikanaan myin 2D ovet ja kyljet jonnekin päin Suomea en kylläkään muista minne.
     
  3. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Itellä aihiona 67 4D Dart. Todella huono kuntoinen suomi-auto. Se on pitäny pellittää käytännössä lähes kokonaan. Moni varmasti ajattelee että hoitoon tuo mies pitäs viedä. Eli ei näissä hommissa pidä ollakaan liikaa järkeä.:D
     
  4. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Mullakin on tosi huono -67 4d Dart mikä on ilmeisesti se Rautavaaran vanha. Miettinyt tässä jaksaisko sen vielä hitsata leimakuntoon, mitään hyvää en jaksa siitä rakentaa. Sit on toinen -67 mikä on 440 motille muutettu kutoskoneisesta.

    Ostin juuri Dart osia ilmeisesti siltä samalta kaverilta, jolta sinäkin ostit ne lokasuojat.
     
  5. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Itelle on kyllä kanssa sattunu nuo moparit sieltä huonommosta päästä. Swingerissä oli kyljet tehty pakkelista. Valiantin kanssa sama homma ja nyt tuossa 67:ssa taitaa katto ja kaks ovee olla ainoat mihin ei oo tarvinnut koskea.
     
  6. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    En tiedä oliko tämän topikin ansiota, mutta nyt olis ovet tiedossa. Muuten kaikki hyvin, mutta on vähän kaukana ja pitäis ostaa koko kori. Ei siinä mitään kiinnostaa kyllä, mutta kukahan kuskais sen kohtuurahaan Joensuusta Lohjalle.
     
    Herje tykkää tästä.
  7. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Jatketaas tähän vaikka vähän pelottaa kuinka käy, kun viimeksi toimi liiankin hyvin, eli pihassa on nyt 2 kpl -67 2d Vallua ja vielä osia yhden kaksi ovisen tekemiseen.

    Mutta toi 4d -71 on nyt kokoonpanoa vaille ja osia tarvis kaikenlaista. Hantin puolen lokasuoja kun löytyis niin ratkeis miten toi tehdään. Toinen vaihtoehto on Dartin keula ja siihen tarveis paremman etupuskurin.

    Kokonainen vallun korikin vois kelvata jos ois pisteosat hyvin tallessa, voi olla mätä tai kolaroitu tai ilman tekniikkaa...
     
    12345678910 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!