Osto ja myynti ja muu bisnes

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Eyetech, 15.1.2006.

 1. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Semmosta vaan, jotta tämä Rod & Kustom osio on tarkoitettu alaan liittyvän asian jutusteluun, ei osto ja myynti palstaksi.
  Se on tuolla erikseen......

  Tuo "Myydään tai vaihdetaan rodin osaa" on saanut olla, vaikka sekin olisi pitänyt siirtää, mutta porukka on pääosin osannut sinne perään pistää omat rojunsa, niin olkoon.

  Nyt viimeaikoina on kuitenkin alkanut noita osto ja myynti ilmoja tulla tähän osioon omina otsikkoina ja se ei ole kenekään etu.
  Jos joku ihmettelee mihin ilmoitukset häipyy, niin ne siirtyy sitä mukaa sinne mihin kuuluvatkin kunhan valvojat vaan ne huomaavat.

  Ymmärrän kyllä, että Rod & Kustom osiossa tietyt ilmot suuntautuvat helpommin kohderyhmälle, mutta sopivalla otsikolla hakukin löytää helposti. (Sopikaa vaikka, että pistätte myynti otsikoksi "Rod osaa"....)

  Eli osto ja myynti ilmot tuonne asiaankuuluviin osioihin
   
 2. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Overdrive.fi -sivuston rompetori-osiot on tarkoitettu yksityishenkilöiden ilmoituksille.

  Yritysten (mukaanlukien yksityiset elinkeinonharjoittajat eli toiminimet, jotka ovat yrityksiä siinä missä muutkin) ilmoitukset ja muu kaupalliseen toimintaan viittaava ilmoittelu on aina sovittava erikseen ylläpidon kanssa.

  Meillä on tarjolla erittäin edullista banneritilaa sivustolta ja saamamme palautteen perusteella tähän asti mainostajamme ovat olleet ilmoitustensa tehoon tyytyväisiä.

  Overdrive.fi -sivusto pyörii mainostulojen varassa, koska periaatteenamme on ollut pitää foorumin käyttö ilmaisena yksityisille harrastajille ja alan yhdistyksille.

  Kaupallisten ilmoituksien jättäminen tänne yksityishenkilöille tarkoitetulle myyntipalstalle on myyräntyötä koko sivustoa vastaan, sillä kukapa yrittäjä ostaisi maksullista mainostilaa tilanteessa, jossa kilpailijat ilmoittelee ilmaiseksi täällä yksityishenkilöiden ilmoitusten seassa!

  Yrittäjä, katso mediatiedot sivun alalaidan linkistä tai klikkaamalla tästä ja ota yhteyttä ilmoitusmyyntiimme.

  Pääsemme varmasti molempia osapuolia tyydyttävään ja hyödyttävään sopimukseen!
   
 3. lake ender

  lake ender Gearhead

  Muistuteenpa taas tästä kun tuonne on ilmestynyt parit ilmoitukset omana otsikkonaan...
  Eli myytävät/ostettavat/vaihdettavat RODI tai CUSTOM osat voi laittaa tonne oman otsikkonsa alle. Muut kamat sitte omiin osioihinsa. Ei erillisiä ilmoituksia joka autosta tai osasta, muuten tää od on kohta niin täynnä, ettei löydä mitään mistään.
   
 4. lake ender

  lake ender Gearhead

  Muistutellaampa taas noista ilmotuksista... Pidetään ne yhdessä paikassa, niin tästä ei tuu mitään hambin kaltasta sillisalaattia. Poistelen jatkossa nuo erilliset ilmoitukset, sorry vaan.
   

Kerro tästä muillekin!