OTON PÄIVÄ lähestyy ( 17.04 maanantai tänä vuonna )

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja RETZI, 13.4.2005.

  1. RETZI

    RETZI 1st gear

    Nyt kun talviset kiireet alkaa olla pulkassa mieli palaa jo pikkuhiljaa arkeen ! Mikä sen mukavampi aloitus keväälle kun kunnon kinkerit ! Siis missä OTOT juhlii ja milloin ?
    (Muokkasin otsikkoa hiukan ajankohtaan sopivammaksi. Tupis)
     
  2. RETZI

    RETZI 1st gear

    Hyvää OTON päivää kaikille ! Mut täytyy todeta " maailma muuttuu " , missä luurasi eilen OTOT kun ei tulleet kinkereihin ? Paikalla ainoastaan kolme joista yksi vielä autoilukunnossa ! Eipä oo tainnu moista ennen tapahtua ? Ollaan tehty laivaristeilyjä ja vaikka minkälaisia kihhauksia. Porukkaa on riittänyt - esitän julkisen HUOLESTUMISENI perinteiden vaalimisen suhteen. Ei raikunu TOTUUDEN HENKI kaupungin yössä niinkuin olisi kuulunut tehdä vuoden tärkeimpänä nimipäivänä. Mut kiitokset veljelleni RAMILLE - myö juhlittiin - ja oli mukavoo ! ON SE HIENOO !
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    sitä samaa minunkin puolesta eli OTON päivää!!! Otetaan Retzi ensi vuonna sitten pitemmän kaavan mukaan.Nyt ei voinut osallistua kun on ikävämpiä velvollisuuksia hoidettavana.Ois kyllä MAISTUNUT!!!!!
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Hyvvee oton päivee vuan otoille :D
    Ja kyllähän tuo tottuuven henki on aina silloin tällöin raikunut Kuopion yössä :rotfl:
     
  5. tzei

    tzei Gearhead

    Otot vaan lepsuilee vuosi vuodelta enemmän... No, itsepähän valitsitte...heh... ei vaineskaan, kyllä Otot tänäkin vuonna ottavat oikein ottamalla. Ajoitus ei vain millään osunut tuohon perinteisen Oton-päivän tietämille. Ilmoittelen asiasta lähemmin kun aika on kypsä...

    T: Tuorein Otto
     
  6. RETZI

    RETZI 1st gear

    Kohta on taas vuosi vierähtänyt ! Kun selailin edellisiä viestejä vuoden takaa olen vielä huolestuneempi OTTOJEN olemassa olosta ! EI SIIS MINKÄÄN laisia (vanhan hyvänajan ISOJA) KINKERIÄ ? ? SUPO ainakin kehaisi et ENSI KERRALLA useampi päiväiset ! Jotkut haluais päästä laivaristeilylle ! Mitä tehtäs ? Reilu kuukaus aikaa pähkäillä ja sit NAUTITAAN .. vaikka pienemmässä piirissä ! FAKTA homma ;)
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Taitaa olla Otoillakin viikonloput vähissä huhtikuussa. 8.-9. on Tampereen näyttely ja sitten seuraava viikonloppu on piäsiäinen. Tuo piäsiäinen näkyy loppuvan tuohon Oton päivään.
    Onkohan "varjojaos" Annat vaikuttanut liikaa Ottojen toimintaa :poff:
     

Kerro tästä muillekin!