Oulun kingi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Lettu, 14.11.2002.

 1. Jaska

  Jaska Gearhead

  Jotenkinsa tuntuu että ladat ovat tulleet taas??? uudelleen nuorten ajokeiksi, ainahan niitä on ollut jonkin verran mutta nyt niitä on kajaaninkin katukuvassa aika paljon, löytyy turbotettua, tuunattua ja perinteistä p...ukalvomallia...
   
 2. jimsgarage

  jimsgarage Gearhead

  Perä ylös ja banjo punaiseksi..
   
 3. corolla91

  corolla91 1st gear

  Jos joku on tuninkia, niin tuo corolla!!! Viimeisen päälle amistuunattu.
   
 4. corolla91

  corolla91 1st gear

  Jos joku on tuninkia, niin tuo corolla!!! Viimeisen päälle amistuunattu.
   
 5. -TAPSA-

  -TAPSA- 1st gear

  jooh,,
   
 6. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Pitääkö muuten kutins kun kuulin huhua, jotta Forssassa olis p-rallissa kadut Ladoja notkollaan, vieny kuulemma DX:n ehottoman kuninkuusaseman teinihässäkkänä...? Kertokaas jotain tännekin päin onko Tyykikylässä asiat näin...

  _________________
  Piika on ihminen ja Ford on auto

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fordhomo 2002-12-12 21:33 ]</font>
   
 7. datsunpower

  datsunpower 1st gear

  Ne DX:t hajoovat luontoon :lol: Täällä Sawossa on yht´äkkiä ruvennu ilmestymään 86-91 etuveto Nissan Sunnyja ihan älyttömästi karvarallin ajuun.. Alkaa hinta olla opiskelia kukkarolle sopiva.

  LaDa estää!!! Nissan Kestää :smile:
   
 8. Roadrunner

  Roadrunner 1st gear

  Tarttisko ruveta kuvaamaan tommosii teini tuunauksii, ni sais yhessä nauraa niitä?
   
 9. MiniMustang

  MiniMustang Gearhead

  Harmi kun ei tullut päivällä kameraa mukaan, näin tuossa Honda Civin, sellasen perinteisen matalan etuvetolättänän, johon oli laitettu etupuskurin tilalle KARJAPUSKURI!!! Siististi oli laitettu, varmaan poroja silmälläpitäen, mutta oli niiiiiin hullun näköinen että oksat pois.
   
 10. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Ja kaikki "amistunatulla" autolla ajavat, muistakaa kasvattaa "Jens Weissflog"-viikset, katu-uskottavuus ja tyyli tällöin täydet 100% :lol:
   
 11. Lettu

  Lettu Gearhead

  Lukekaahan ylläpidon viesti "Tuning-kategoria", eli eiköhän anneta asian jo olla. Mun puolesta tän alottamani aiheen saa poistaa jos tää kerran karkottaa porukkaa näiltä sivuilta.
   
 12. whiic

  whiic 1st gear

  Tai sitten kehoituksen voi tulkita sitten, jotta pyritään rajoittamaan tuningia ilkkuvat keskustelut muutaman keskustelunaloituksen alle, jotta päävalikossa jäisi tilaa asiallisille kyselyille. Kyllähän niitä (molemmansorttisia keskustelunaloituksia) tuolla historiassa on ties kuinka paljon (käsittääkseni).

  Asiasta toiseen: mielestäni olisi toki hyvä, jos joku vaivautuisi ottamaan kuvaa näistä amis-tuning autoista, sillä itse en yöaikaan pahemmin liiku, enkä siten tiedä, edes mitä kaikkia hirvityksiä siellä liikkuu. Ja mitä liikkuu muualla Suomessa.

  Lisäksi: kannattaa erottaa tuning ja amis-tuning toisistaan, ei omaksi palstakseen, vaan näissä loanheitoissa. Emmehän mekään tahdo, että amisvirityksiä pidetään harrasteautoina, niin tuskin tuunaajatkaan haluavat tulla rinnastetuiksi niihin, ketkä päällemaalaavat ruosteet neonväreillä. Ymmärtäkäämme siis heitä.

  Tästä tuli mieleen muuten, että alkaa kasvamaan patonki otsaan, kun osa päivänkakkara- & peltorallaajista kutsuu itseään harrasteautoilijoiksi ja romujaan harrasteautoiksi. Niin... että eipä ihmekään, että muutkin uskovat harrasteautojen olevan ruoste-Corolloita. Ja vanha-autoilijaksi, minä en ainakaan ala koskaan itseäni kutsumaan heidän takiansa.
   
 13. komu

  komu 1st gear

  ...voi älytön corolla,kalvot poksaa takapenkillä kun kevät koittaa.
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Voisko joku keksiä paremman nimen tolle "amis"-tuningille,jos se pitää erottaa jotenkin tuningista? Kieltämättä tyypillistä toimintaa amm.koulun autonasentajalinjalaisille, mutta eihän kettutyttöjäkään sanota Lukio-Liisoiks. Helevetinkö tekemistä ammattikoululla on sen asian kanssa, jos joku laittaa autoonsa vunderbaumin? Hä? Tä?
   
 15. Alexik

  Alexik 1st gear

  Nytpä tekis mieli sanoa kuten eräskin tv- sarjan hahmo: Nyt sä kyllä osuit asian ytimeen.
   
 16. whpracing

  whpracing 1st gear

 17. TuningIbiza

  TuningIbiza 1st gear

  Minusta se corolla on hieno.. Kyllähän jonkun on amishuumoria ylläpidettävä?? Ei muutako perinteet kunniaan.. omaan kyl itekki jonkin sortin amisauton.. johtuenko siitä?? :odroll:
   
 18. Anonymous

  Anonymous Guest

  tuo oulun kingi on käsittääkseni tsekattu konttorilla ton siiven laillisuuden toteamiseksi ja se on kuulema OK!
   
 19. mean eyes

  mean eyes 1st gear

  Näin auton viimeksi vappuviikonloppuna Oulussa. Auton etupuskurispoilerisysteemi viisti maata kokoajan tasaisella asfaltilla. Joten ei taida olla ihan sellaisena katsastettu, mutta hauskalta kyllä näytti.
   
 20. datsunpower

  datsunpower 1st gear

  Melkein toimii sivut... :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!