outlaw/katuhuhuja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja blown540, 13.10.2004.

  1. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Itekin muuten just tilasin jotain pikkusälää jenkeistä. On toi dollarin kurssi aika maukkaasa asennossa nyt, sitä kautta ajatellen toi palkka on noussut parissa vuodessa ainakin komanneksella ja vähän pidemmälä aikavälillä liki tuplaantunut
    .
     
  2. IRC

    IRC 1st gear

    tallissa on

    ainakin kahdessa tallissa asiat ovat hyvällä mallilla niin rungon kun kopankin puolesta , kaikki on mitä tarvitaan. eli radalla nähdään. :D
     
  3. HEMI

    HEMI 1st gear

    Jaa oiskohan vihdoin aika ruveta näytää niitä Ol autojen menoa telkusta :odroll: nii voihan sitä aina toivoa :cry:
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Luokka ei käsittääkseni vieläkään saanut SM arvoa, moinen ei ainakaan tullut esille vuosikokouksessa? Ja noita cuppiluokkiahan on aina vähän hintsummin näkynyt töllössä mikä on sinänsä ihan ymmärrettävää. Onhan panostuksetkin usein pienempiä ja mikäs estää OL hemmoja ajamasta vaikka compissa jos se töllö touhu kiinnostaa.
     
  5. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Sairaasti vellovin vatsoin voisin todeta tuohon panostuskohtaan että jos verrataan esim sg:ssä ajavien ja ol:ssa ajavien tiimien taloudellisia panostuksia, niin ol:ssa olis ehkä isommat lukemat..? Puhumattakaan sst:stä. Ei sillä, mua ei ainakaan kiinnosta esiintyä telkkarissa pätkääkään kun näyttää siltä että autot kulkee niinku siirapissa... :odroll:
     
  6. SG480

    SG480 1st gear

    Palkalla tai lainalla mutta hienoa että uutta kalustoa tulee ja me köyhät päästään notkumaan uudella innolla hiekkarinteeseen.

    On tuo Fireballikin jo hieman ruvennut siristelemään Willyksen koppia eli tiedä vaikka joku päivä paksut pojat jängältä palaavat varikonkin puolelle?
     
  7. Fireball

    Fireball Gearhead

    Saatana ko sano pahasti. Rakennetaans nyt tuo talo ensin valmiiks, ja odotellaan sitä palkannousua. Pakkohan tän eläkkeellä olon on kestää enempi kuin yks kesä... Panes paksuille pullat uuniin tuun nauraan sun mätsin numperss ohjausvarsille. Tuon sen tupeeliiman kans takasin.
     
  8. SG480

    SG480 1st gear

    Jaa, vai nauramaan. Oottappas kun näät mun perunoista tehdyt OK -leimat....

    Willykseen ois kato Wasan-Paulilla sopivasti pumppukonekin kokonaisena till salu. Ja sitä paitsi säääääääää oot saanu tänä vuonna ainakin 2 palkankorotusta.
     
  9. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kyllä edullisimpia taitaa niin haluttaessa tosiaan olla noi super luokat ja kaikkein halvimmalla kilpailukykysen kaluston varmaan saa tehtyä cupissa brackettiin. Toisaalla taas on sellanen tunne, että FHRAa jotenkin nolostuttaa moisten kansallisten luokkien olemassaolo, ettei ne oikeen olis "oikeeta" kilvanajoa kun ei niitä löydy NHRAn sääntökirjasta? Mutta on se sinänsä sääli, ettei ehkä tän hetkisistä näyttävintä luokka töllössä tartte esittää. Se olis taas tietysti pois "oikeissa" kisaluokissa ajavien näkyvyydestä; jos se pienenis, niin ajaisko siellä enää ketään? Vaikeita juttuja, mutta en tiedä kuinka huono nykytilanne sitten kyseisten luokkien kuskien kannalta on. Pääasia kuitenkin, että on luokka ja pääsee ajamaan.
     
  10. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Nii-in, kyllä tuo talonrakentaminen mustakin ennemmin indikoi palkankorotusta kuin kilpurinrakennus!!! :rotfl:
     
  11. IRC

    IRC 1st gear

    OL SM arvo

    Kaikkien OL kuskien ja tiimien tarttis vähän enemmän painostaa FHRA:ta
    ja siellä päättäviä ihmisiä että saataaisiin se SM arvo . :mad:
    Mun mielestä niitä ei kiinnosta mikään muukuin raha ja se omiin taskuihin työntäminen . Kilpailumaksut oli PRO tasoa kun taas varikkopaikka oli siellä jossain metsän takana mihin ei sponsori ehdokkaat kuin muutkaan ihmiset eivät tulleet . Onneksi on vielä talvi aikaa muuttaa FHRA:n käsitys ryhmästä ja sen osallistuja määrästä .
     
  12. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    No jaa, EM:ssä varikkotilat tosiaan oli vähän syrjässä, mutta jos ei tilaa oo niin minkäs teet. Noi painostukset olis hyvä tehdä ihan virallisesti vuosikokouksessa, siellä ei soraääniä kuulunut. Noi rahajutut on sinänsä ihan tyhjänpäiväsiä, kisat tais tänä vuonna tuottaa pari euroa voittoa. Velkaa kun on yhdistyksellä aikaisemmista sekoiluista aikalailla maksettavanaan ja rahahommat sitä kautta jopa hyvin kehnolla tavalla. En tiedä ketkä noissa vuosikokouksissa on käynyt kuuntelemassa, mutta suosittelen sitä kyllä asioita kritisoiville. Ei tartte luulla niin paljon, ja siellä saa tuotua asioita esille ja vaikka ite ruveta niitä hoitamaan. Jos SM-arvo tekee jotenkin autaaks, niin toi OL sen kyllä ainakin mun mielestä ansaitsis. Saattais olla hedelmällisempää näiden asioiden esiin tuonti fyyran omalla palstalla?
     
  13. blown540

    blown540 1st gear

    ruotsalaissuomalainen outlaw projekti etenee hyvää vauhtia.käykää katsomassa uusia kuvia tekniikasta ja rungosta.auto maalataan sponssina kirkkaan punaiseksi ja motin osat alkaa olla valmiina.osoite on http://www.freewebs.com/team-chillout/index.htm olishan se kiva saada jonkinlainen sm arvo myös suomalais-ugrilaisille luokille kun nuo nhra luokat alkaa olla nähty.ei millään pahalla mutta mä oon nähnyt 1000 10-11 sek. stockilähtöä ja ku oma katuauto on nopeempi niin sitä kaipais jotain muuta.outlaw on parasta mitä on tapahtunut moneen vuoteen.näillä katsojamäärillä on vaikea houkutella sponsseja.lisäksi kisoissa näkee samat naamat vuodesta toiseen.mistä saatais uutta verta katsomoon? :eek:
     
  14. blown540

    blown540 1st gear

    lisää vaan lainsuojatonta....

    taas soitteli uusia miehiä jotka kyseli ol:sta ja uskoi ajavansa.saas nähdä ketä todella tulee paikalle.gm oli kyseessä.voi edes puolet tulis.
     
  15. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ens lauantaina taitais muuten olla jonkin sortin kuskikokous fyyran toimistolla?
     
  16. pontso

    pontso Gearhead

    hieno homma että toiset jaksaa , haluu ja fyffet riittää niin meillä köyhillä on taas katottavaa ens kesänä . mutta noi stokki ja katu autot on kumpikin ihan eri katekoriassa , vai olenko ymmärtäny väärin että ( en puhu nyt tieliikenne asetuksista ) niillä on erilaiset kriteeri kokonaan . minusta ol ja pro mod tai prostok eivä ole keskenään vertailukelpoisia . siksi niiden vertailu ja paremmuuteen asettelu on väärin , minustaja vain minusta ne ovat kukin omassa luokassaan katselun arvoisia vetoja jokainen , näitä sivujahan lukee myös ponsorit ja jos jatkamme muiden vähättelyä , niin kohta niitä luokkia on vain yksi jos sitäkään kun sitä eripuraisuutta tulee tarpeeksi . tiedän autokuntia jotka eivät osallistu fhra kisoihin sen takia . eiköhän yritetä puhaltaa yhteen hiileen niin saataisiin tää kisa touhu virkoamaan ja junnuja mukaan kuvioihin , niin olisi vielä 80 kisoja mitä katsoa .
     
  17. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Täytyy sanoa, että viimisen viiden vuoden aikana on menty paljon mukavampaan suuntaan tossa kisailmapiirissä järjestäjien ja kilpailijoiden välillä. Siellä on useimmiten ihan hauskaa, ainakin mulla, ja jos ei sitten josksu oiskaan, niin niillekin tapauksille on ollut olemassa ihan järkevät ja hyvät perusteet vaikka se sillä hetkellä ottaiski kupoliin.
     
  18. Käkö

    Käkö Gearhead

    Juu, kello 13 alkaa uudella toimistolla espoossa...
    Keskustelevat mm.sääntömuutoksista ja osallistumismaksuista.

    Niin ja tohon varikkosysteemiin kisoissa, me oltiin ensikertalaisia finaalikisoissa ja täytyy kyllä sanoo et ei ollu jäykistelystä ja vittuiluista tietookaan, ei toisilta tiimeiltä saati fyyran porukoilta, oli kyllä kaikenkaikkiaan hauska reissu :D
     
  19. triniemi

    triniemi Gearhead

    Miten tosta FHRA:n lauantain kokouksesta on teille kuskeille ilmotettu? Kirjallisesti vai emaililla vai millä? Mulle tää tuli ihan puun takaa vaikken kuski olekaan.
     
  20. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kirjeellä.
     

Kerro tästä muillekin!