Outo kysymys papereista ja katsastuksesta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mackie, 5.1.2013.

 1. mackie

  mackie 3rd gear

  ekaksi, sori jos nyt tuli väärälle alueelle viesti tipautettua mutta en parempaakaan nyt oikein tuntunu löytävän.

  elikkäs, tuli hankittua kokoon parsittavaksi 60 luvun alun volvo duett ja tämän vekottimen papereissa ei mainita ollenkaan A. koneen tyyppiä tai kokoa B. suurinta nettotehoa C. teho/omamassa lukuja ollenkaan, millään tavalla.

  Läheisin katsastuspuljun mies tuumaili jotenkin näin että näillä tiedoilla kai sitä sinne keulille voisi periaatteessa laittaa vähän melkein mitä vain kunhan auton suurin sallittu kok. massa ei ylity ja että jarrut toimivat tehoihin nähen suhteessa tarpeeksi hyvin.

  Jaksan hiukkasen epäillä että ei tämä nyt näin hyvin / yksinkertaisesti voi mennä.

  Mitkäs ovat OD palstalaisten aatokset tällaisesta?
   
 2. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Laita sinne 572cid V8 tai Rolls Royce Meteor 27 litranen V12 ja ahdettuna tiätty.....
   
 3. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Käy se RR:n Merlin myös, ei sillä oo väliä onko se lentsikasta vai panssarista.


  Jos katsuri suostuu katsastamaan ja muutoskatsastamaan sen niin tee ihmeessä, pistä joku oikeasti iso ja tehokas motti sinne.


  Jos taas oikean vastauksen haluat niin ei onnistu, jos sitä ei oo aikoinaan muutoskatsastettu millekkään isolle padalle, ei se onnistu nytkään, orkkis motti +25% tilavuutta.
   
 4. ramair4

  ramair4 1st gear

  Tämä on outoa täällä ja liki joka aiheessa. Jos joku kysyy asiallisesti jotain neuvoa niin ekaksi aletaan jotenkin vittuilemaan siitä. Eli siis jotka ei tiedä aiheesta mitään niin vois jättää kommentomatta. Tässä taas hyvä esimerkki Tuukalta, työnnä sinne lentokoneenmoottori ahdettuna niin hyvä se on. Tuota tietohan se kysymyksen esittäjä just kysyi??? Olisiko liikaa vaadittu vastata asialliseti kysymykseen jos jotain tietää??? Tai pitää turpansa kiinni jos ei mistään mitään tiedä!!! Minullakin olisi kysymyksiä miten tehdä, mutta tämä saitti ei taida enään palvella sitä. Aivan sama kysynkö sitten vaikka naapurin kätilöltä.
   
 5. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  ennen ei tarvinu maksaa paljoa ylimääräistä kuten tänä päivänä
  sen takia vanhoissa rek.otteissa ei ole tehoja eikä muutakaan turhaa.
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Eikös tässäkin tapauksessa homma mee aina niin että vaikkei otteessa mainitakaan mitään niin verrokiks katotaan mikä on ollu isoin pata millä moisen Volvon on silloin 60 luvun alussa saanu ja se rajaa sit ne optiot mitä siihen voi halutessaan vaihtaa.
  Ja siihen sit max. 20% lisää tehoja ja/tai 25% lisää kokoa on se mitä ei saa ylittää.
  Tollee tuo lienee noin niinkuin karkeesti, tosin nykysin ton lisäks muutosta lie hankaloitettu vielä lisärajoitteella auton painossa kautta tehoissa eli min 7 kg/kW mikä rajaakin aika pahasti kaikkia kivoja vaihtoehtoja :-?
   
 7. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Piti olla lähinnä vitsi, mut jos oli noin huono niin OK, en kommentoi tätä topicia enempää kun en asiasta mitään tiedä.....
   
 8. pas2

  pas2 Gearhead

  Laita sinne 572cid V8 tai Rolls Royce Meteor 27 litranen V12 ja ahdettuna tiätty.....
   
 9. mackie

  mackie 3rd gear

  Taitaapi olla tosiaan näin, joop.
  Ihan siksipä vain kyselin että kaikki pelit & vekottimet mitä tähänmennessä on ollu ovat olleet 1970 tuoreemmalta puolelta ja jokaisen papereissa näissä sitten tiukasti mustaa valkeella että mikä on koneen sekä tehojen homman nimi.
  -Siis aivan rehellisesti en tiennyt kuinka näiden kanssa menee että kiitoksia nyt sitten. :lol:

  Kai se on pakko kun ette muita vaihtoehtoja jätä :poff:
   
 10. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Eiku laita se Merlin, mä tiijän yhen joutilaan...
  Tai sit jos on ahdasta niin tehhää siit kuutone, sekin riittää :D
   

Kerro tästä muillekin!