outo ongelma. SBM

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Smokend, 21.6.2009.

 1. iikka-

  iikka- 2nd gear

  Eli jos sulla on violetti ja vihreä käytössä boxista niin sillonhan sulla on jonkunlainen kärjetön systeemi jakajassa? Kannattaa melkein kattoa ihan mittarin kanssa että kun pyörittelet jakajaa, että se tosiaan "triggaa". Eli siis että se kytkee ne johdot yhteen 8 kertaa yhden kierroksen aikana. Pitäs onnistua ihan yleismittarin piippari toiminolla, ainakin itellä onnistu kun tossa uudesta jakajasta huvikseni mittailin.
   
 2. Smokend

  Smokend 3rd gear

  juu kärjetön se on ... laittelin vielä yön yli tuon akun lataukseen ni pitäis huomenna virta riittää ainakin jonkun aikaa ... mittailen sen jakajan vielä paremmin huomenna päivällä

  jakajastahan tulee 2 piuhaa jotka on ryöstäjällä laitettu siihen vihreeseen ja violettiin kiinni jonka toisessa päässä on liitin ja liittimen toinen pää on msd boxin kyljessä niin mielessä kävi toimiiko yhteys myös tällävälillä meinaan eihän se toimikkaan jos ne eivät ole yhdessä kun mietin miksi se ylipäätään ei lähtenyt seuraavana päivänä käyntiin...
   
 3. vauhtipete

  vauhtipete 2nd gear

  vika löytyi :lol:
   
 4. Smokend

  Smokend 3rd gear

  oisko muka niistä kiinni...? noh laittelen tänään nekin uusiks... ja mittailen tuon jakajan paremmin ilmoittelen miten kävi.
   
 5. Smokend

  Smokend 3rd gear

  dodii takaisin sorvinääreen eli

  "ryöstäjät" vaihdettu kunnon liittimiin testattu yhteys...
  jakajasta puolanjohto irti ja maatavasten ei kipinää???

  eli puolarikki? vai mitäh... johdot väärin siltikin?

  on mulla olemassa kärjellinen jakari kanssa että jos tarvii vaihtaa mutta tuskin on mitään hyötyä kun tuo kipinä ei tule puolta ollenkaan.
   
 6. RAAKA

  RAAKA 1st gear

  Eiköhän toi 6AL ole tarkka tosta puolasta et tavallinen ei taida toimii tai toimii jonkuaikaa.
  Taitaa olla Blaster2 joka ainakin toimis tolla poksilla ja hntana jotain 40€.
   
 7. Smokend

  Smokend 3rd gear

  sinäänsä ongelma koska blaster 2 on asennettuna =) mutta onhan se voinut sanoa itsensä irti...

  prkl kun keksis mistä nyt homma puristaa
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Jos sulla vaan on jollain kaverilla samalainen MSD 6 boxi niin kokeile nyt kuitenkin piruuttas vaihtaa vaan se paikalle ettet ainakaan sen takia turhaan revi päästä kaikkia hiuksia vikaa ettiessä :wink:
  Ja sama tietty muidenkin helposti vaihdettavien osien kuten puolan kohdalla.

  Sitähän mä en osaa arvata missä sulla nyt sit on toi vika mut itellä yks MSD 7 boxi teki sitä että edelliskesänä se oli toiminu moitteetta ja jäi sit hyllylle oottelemaan taas keväällä auton kasaamista mut sittenpä kone ei lähtenytkään sillä plus MSD Pro puolalla käyntiin.
  Kokeiltiin tietty ekaks puolan vaihtoa kun itellä oli yks uus Blaster 3 puolakin ja sillähän se lähti ettei mitään ja niin alkuun luultiin että sille puolalle oli vaan tullu tunnit täyteen. Mut ei homma korjaantunutkaan kun auton suorituskyvyssä olikin yhä ongelmia eli kyseessä oli Street -luokan katukilpuri ja sekunti-kaks oli vauhtia hukassa ja muutenkin meno jotenkin väkinäistä täysvedoissa.

  No, tossa sit tehtiin vaikka mitä kun boxikin kerto mittauksissa olevansa mukamas ehjä ja noilla kipunointikokeiluillakin välkky niin että koko varikko välähteli kun testattiin sitä itteä osaavampienkin sähkögurujen kanssa mut kulkua ei vaan ollu.
  Sit saatiin kokeeks toinen Pro puola ja kas, ei se silläkään lähteny edes käyntiin :eek: Sit takas se Blaster ja taas starttas ettei mitään mut ei kulkenu tarpeeks.
  Ja lopulta saatiin sit takuulla ehjä uus msd7 boxi lainaks kokeiltavaks ja kuten jo arvaatte niin kaikki ongelmat loppu siihen ja auto alkoi samantien pelata ja kulkea ihan niinkuin siltä odotettiinkin ja toimi tietty sit myös noiden molempien Pro puolienkin kanssa.

  Eli jos ei muuta niin se me tosta opittiin että on toi joskus kivaa ja jännää etenkin noiden sähköongelmien kanssa ja kovasti se vika osaa piilotella itteään :p
   
 9. Smokend

  Smokend 3rd gear

  kuule kaveri tossa laittoi mulle tyhmän kysymyksen et tuleeko virtaa puolan + napaan virrat päällä ja startatessa no kas kummaa ei tuu kummallakaan kerralla eli luulen et kaupasta 3viikkoa sitten ostettu msd 6al boxi on kaput meinaan sieltähän tulee 2 johtoa puolalle oranssi ja musta kun ne ei tule mistään muualta joten nyt veikkaan että se vika on siinä.

  hemmetin hieno homma =)


  mahtaakohan tolla olla jokin takuu olemassa?
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Jos saat varmistettua että boxi on kaput niin ota sit ainakin luuri kouraan ja kilauta sinne kauppaan mistä oot sen ostanu niin eiköhän ne ainakin selvitä ton takuujutun tai miten tossa sit pitäs edetä.
   
 11. Smokend

  Smokend 3rd gear

  mut sitten tulee pulma kun ei oo ketään kenen kanssa vois sitä testata. =)
  ja en viittis ihan ylenpalttisesti tota lähetellä ympärimaailmaa
   
 12. RAAKA

  RAAKA 1st gear

  Ihan takatukasta vedetty et onkohan varvinasta(se rajotinnasta)ehjä.
   
 13. Smokend

  Smokend 3rd gear

  Tjaah... voishan tuota mitata mutta toimiihan tuo boxi ilman sitä..
  siellä on kiinni se 6000 rpm vastus... olikohan se joku 4.7oomia...
   
 14. Smokend

  Smokend 3rd gear

  oiskohan sen boxin etuvastus hajonnut?
   
 15. Smokend

  Smokend 3rd gear

  tarvii varmaan ottaa vaihteeksi vanha kärjellinen boxista ulos ja ruuvata se paikoilleen :cry:
   
 16. Smokend

  Smokend 3rd gear

  http://www.msdignition.com/forum/showth ... power+coil

  en ole näköjään ainut jolla on sama ongelma :lol: pienilohdutus tuokin...

  alumiinikansista noi juttelee tuolla että ne tarttis kanssa maadoittaa hyvin ja mullahan on alumiini kannet.... tarvii tarkistella maadoitukset hyvin uudestaan voihan se siitäkin olla kiinni.
   
 17. Smokend

  Smokend 3rd gear

  boxi lähti uspartsille ja laitoin kärjellisen paikkaansa... en muuten ikinä luovu siitä museovehkeestä kun toimii kuin kello. ja auto rockkaa

  odotellaan tulosta
   
 18. Smokend

  Smokend 3rd gear

  dodii boxi saapui jo viimeviikolla ja testissä ei ilmennyt mitään vikaa eli tarvii etsiä sitten paremmin syksyn tienoilla saa nyt luvan olla tuo museo vehje kiinni toistaiseksi. :poff:
   
 19. Smokend

  Smokend 3rd gear

  nyt on boxi koitettu ja sama vika jatkuu.. eli ei tuu kipinää läpi ollenkaan. sillä msd testillä se väittää vieläkin että kipinä tulee. museo kiinni ja avòt hörhörhör se sano ekalla --__-- eli nyt mielessä pyörii onko se oikeasti rikki vai mikä tässä mättää... kun testeri kuitenkin kertoo toista. johtoja tarkisteltu koko päivä ja mittailtu sitä sun tätä. hyvät neuvot olisivat tarpeen ja tarvittaessa voin tehdä vaikka videon asian selvittämiseksi.
   
 20. sbf

  sbf Gearhead

  mummielestä sä et ole edelleenkään testannu sitä jakajan toimintaa.Mutta helpointa olis varmaa laittaa toi kärkijakaja ohjaamaan sitä msd boksia.ei tarvi kärkiä' säädellä kun ne ei sitte ohjaa ku sitä signaalivirtaa.
   

Kerro tästä muillekin!