outo ongelma. SBM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Smokend, 21.6.2009.

  1. OL

    OL Gearhead

    Olisko vaan kärjettömän jakajan lukija moduli vain hajonnut
    Nihinkin olen törmännyt kun ei vaan starttaa..
    Lainaa /hanki toinen ja kokeile! jo pelittää taas.
     
  2. Smokend

    Smokend 3rd gear

    joo tota jakajaa tässä mielessä alko nyt pyörimään... 1500 kilsaa sillä on vissiin ajeltu... miten muuten se msd kytketään tohon kärjelliseen me ei varmaan löydetty sitä oikeeta kytkentä tapaa siitä manuaalista .... mopsun oma kärkijakaja siel on jollain "uudemmalla" tekniikalla yks piuha siitä tulee .. koitan hommata uuden jakajan tuossa talvella kun kerkee paremmin katsoa tallissa sitten tuota mysteeriä jos vaikka selviäisi tai toki jos tylsää tulee niin laittelen sen kiinni uudelleen jo aikaisemmin......... ja jos ei muuta niin myyntiin boxi =) tai sitten lykkään sen jollekulle testiin johonkin pellinalle
     
  3. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    ite vakavasti hurahtanut msd boxiin ja boxi pelannut jo n.kymmenen vuotta ongelmita, ja talvisäilytyksetkin ollu yleensä ulkohallissa ja hienosti pelannu ainakin näihin lauseisiin asti :lol:

    tykkään kun räjähtää käyntiin ja on tuo kierrosrajoitin, vaikkakin tos juuri huomattiin et on 7000rpm nappi ja kone kiertää vaan 6800rpm :mad:
     
  4. sbf

    sbf Gearhead

    Mulla on msd6al ja kärkijakajan piuha menee msd:n valkoiseen joka kaavion mukaan oli points or amplifier johto.
     
  5. Smokend

    Smokend 3rd gear

    ja ilman ballast resistoria?
     
  6. sbf

    sbf Gearhead

    juu ilman vastuksia.
     
  7. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Mulla on kans vain hyvät kokemukset msd 6 al boxeista, challengerissa ollu jo 6 vuotta, toiminu moitteetta, ja mustiinkin tuli laitettua keväällä uuden koneen myötä msd 6 al, eikä ole maadoitettukaan AFR kansien kanssa kuin vakiopaikasta lohko-runko, +boxi itsessään, toimii hienosti, mutta tietysti pitää olla jakaja+kytkennät+akku kunnossa, ...
     
  8. Smokend

    Smokend 3rd gear

    jaahas kaippa sitä vois alkaa taas painimaan tämän asian kanssa .... testaamaan testaamaan testaamaan......
     

Kerro tästä muillekin!