Ovensaranat Pontiin hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Karck, 13.3.2015.

  1. Karck

    Karck 3rd gear

    Ovet roikkuu ja toisesta uupuu jousi ja rulla. Mistään ei löydy uusia suoraan. Niin no, tuntuu että mitään ei löydy tähän mistään.

    Sen verran tässä kattellu että voisko nämä 72 malliset saranat sopia edelleen 77 malliin? https://www.opgi.com/gto/CH2074/

    Pulttikuvio sama mutta yks vika. Jousisarana on tuon mukaan alimpana. Se on meikäläisellä ylimpänä. Oisko joku saattanu vaihtaa saranat päikseen apparin puolen kanssa, sen takia että saranat ovat tosi huonossa hapessa ja halunnut kuskin oven toimimaan halvalla?

    Menossa siis 77GPhen eli allekirjoituksen autoon.
     
  2. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Minullakin on Pontiacin kanssa samaa onkelmaa,eli ovet roikkuu...Etenkin repsikanpuoleinen :-? ....Olen tutkinut tuosta omasta Pontiacista noita ovien saranoita,ja huomasin,että on kulunut väljäksi se reikä,mikä on oven puoleisessa saranassa....Ja korjauksena siihen onnistuisi,kun nostaa ensin oven sopivaan korkeuteen (eli ettei siis roiku)...Ja hitsaa siihen soikeaksi kuluneeseen reikään puolikkaan prikan,mieluiten joku paksu koriprikka,jonka halkaisee sopivaksi....Jonka jälkeen se soikeaksi kulunut reikä on taasen pyöreä....Ja ovi ei taasen enää roiku 8)....Tämä siis sellainen korjaustapa,jolla saa oven roikkumattomaksi...Uusiakin saranoita saa ainakin Ebayn kautta tähän minun Pontiacciin,mutta näin kotioloissa ihan toteuttamiskelpoinen korjaus 8) ...Tämä minun Pontiac on....-76 mallinen Trans Am...
     
  3. Karck

    Karck 3rd gear

    Kattos ens kerralla kummin päin sulla on ne siellä. Onko jousitettu sarana ylempi vai alempi, kuva kertoo tietysti enemmän kuin tuhat sanaa.

    Niin ja niihin reikiin siis sais hommattua ihan oikeen korjaus sarjankin. Semmonen pusla pinni setti, mutta se ei vissiin käy sillon enään jos se reikä on liikaa levinny.
     

Kerro tästä muillekin!