Overdriveläisten kalusto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja koni, 6.8.2002.

  1. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

  2. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    esmes http://koti.mbnet.fi/~jyrkitoi/Kuvat/02oldtimer8.jpg näyttäs olevan voto mun koslasta.. kevät talvi siinä meni mutta leiman sain. ja nyt mä haluaisin päästä kyl eroon tosta.. eiku KePöön ilmoo laittaa. ja einiinharrasteajoneuvona myöskin zündapp combinette '61.. joskus sen viel kaivan ulos ladosta ja fiksaan.
     
  3. ajk81

    ajk81 1st gear

    Kulkupeleinä on seksikkään sininen sunny 1.3lx vm.87 joka on ympärivuotisessa käytössä ja kesäisenä kulkupelinä Honda cb350s roadsports wm.86. Kumpaankin on suunniteltu isompaa konetta, mutta saas nähä.
     
  4. fisu

    fisu Gearhead

  5. linc-77

    linc-77 Gearhead

    Käyttöpeleinä Opel omega ja Nissan sunny.
    Tallissa, toistaiseksi projektina, Lincoln continental mkv -77.
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Tehdään päivitys tilanteeseen.

    Käyttöautoina nykyään Buick Le Sabre farkku, Toyota Carina II '89
    ja harrastepuolella muutama Toyota Crown MS4*

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: toyopet 2004-03-22 09:43 ]</font>
     
  7. Heimo

    Heimo 1st gear

    Chevrolet Malibu Classic 2D Landau 1979. 350CID V8 (CrossFireInjection), TH700.
    Met.hohto sininen ja mustat raidat konepellissä, takapellissä ja kyljissä.
    Katon takaosassa musta vinyli.
    Valkoinen/harmaa sisusta.

    Ensin oli tarkoitus pitää tämä käyttö/harrasteautona, mutta tuntuu siirtyvän kokoajan enempi sen harrasteauton puolelle (esim. ei talviajoa viimeiseen 2-vuoteen).
    Muuta autoa ei ole, siitä pitää Suomen verotus (ja vakuutusmaksut) huolen.
     
  8. Heimo

    Heimo 1st gear

    Jatkoa edelliseen: Eka autoni oli -79 välikoppa Escort (just kortin saaneena, kun ei vielä ollut vara hommata Jenkkiä), sitten tuli monen muun automerkin jälkeen eka oma Jenkki: -80 Aspen. Ja nyt on tämä -79 Malibu ja joskus tulevaisuudessa toivottavasti joku 50-60 luvun Jenkki!


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Heimo 2002-08-09 00:59 ]</font>
     
  9. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Vaimon nimissä olleen perheen ainoan käyttöauton mentyä ikävästi rusinaksi, on perheen ainoa moottoroitu kulkupeli äidiltä pitkäaikaislainattu Skoda 120L ´89. Tallin nurkassa odottaa rekisteristä poistettu piilofarkku Mercury motivaatiota, jota ei yhdeltäkään osatoimittajalta ole löytynyt. Nyt ollaan ulkomailla verovankina, kaupat tuli tehtyä ´94 Caprice-farmista. Aiemmin ollut pari 60-lukuista 4-ovitolppajenkkiä ja halpoja käyttövessoja.
     
  10. Vallu

    Vallu Gearhead

    Ajelut ajellaan '89 gt golffilla. Kotpuolessa Kainuussa röhnöttää '74 4d Valiant, ollut jo 3 vuotta pois liikenteestä. Myytävä tod.näk. pois, kun tuo välimatka (650 km), on aktiivisen harrastamisen kannalta hankalahko.
    Niin ja jokunen pienoismallikin on kertynyt.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Vallu 2002-08-09 16:14 ]</font>
     
  11. Jaska

    Jaska Gearhead

    Vallu, on sulla se sama valiant joka on puolangalla, ja jos on myytävänä, nii hinta? mikä kone, laatikko ym.
     
  12. Vallu

    Vallu Gearhead

    Puolangallahan se. Tuotanoin, tuo myyntihomma on vielä kesken. Veljenpoika on sitä multa kovasti ostamassa ja olen sen sille luvannutkin (saattaapi näkyä sitten Kajjaanin liikenteessä) Mutta ilmoittelen kyllä täällä, jos kaupat menee "puihin". Tekniikkana on tällä hetkellä 318+tf904, muutoskatsastamatta, oli 225+tf904.
     
  13. platuart

    platuart Gearhead

    Harrastepelinä tällä hetkellä `63 Lincoln, sellanen 60% mattausasteella kellertavankukertava, käyttöautona farku-Camry ja Asconan romu...
    1/24 & 1/25 kalustoa on sitten toistasataa kaapissa...
     
  14. Jaska

    Jaska Gearhead

    Vallu, joo kyllä minä maken tunnen, käytiin me sitä vallua viime keväänä kahtomassa niillä. varmistin vain että se on sama auto.
     
  15. sbc327

    sbc327 Gearhead

    -55 Chevy 150 2D Utility Sedan, 327 + TH700
    -89 Chevy Fleetside, 305 EFI + 5-v manuaali
    -02 Renault Megane farmari, 1,4 16V+manuaali
     
  16. Vallu

    Vallu Gearhead

    Jaska, Kas vain, no kylläpä maailma on pieni...Makelle se tosiaan on menossa. Kyllähän siinä laittoa piisaa, seisottaminen näkyy rapistuttavan autoa todella nopeasti.
     
  17. timppa

    timppa Gearhead

    Pihassa tällä hetkellä
    1. 1963 VW kupla 1,6 "ajokuntoinen leimattu ikiprojekti"
    2. Hitsattu 1980 Toyota corolla 1,6 (myynnissä 300€)
    3. Käyttöritsa vuoden 1983 Datsun pickup 2,3Dsl

    Ja ensi / seuraavana vuonna olisi tarkoitus vaihtaa käyttöritsa isompaan. Siis isompaan ja vähemmän ritsaan kärryyn... :grin:
     
  18. Jaska

    Jaska Gearhead

    Vallu, joo eilen näin makea ja aiko kuulemma käyvä varastamassa minun autosta ovet kun valiantissa on kuulemma niin lahot, no ei nyt kuitenkaa kuhan vitsaili. Siinä samalla kuulosti siltä että swapin yhteydessä olis jääny peltisatsi kutosesta ylimääräiseksi, jos et tarte, nii mikä on hinta ja missähän kunnossa se mahtas olla?
     
  19. Vallu

    Vallu Gearhead

    Joo, se kutosen peltisatsi on olemassa. Se on pääpiirteissään ehjä, kollektoria on pitänyt hitsata, kun se oli ajettu kiveen. Ko. peltisarja ei sovellu offroad-käyttöön :grin:
    Voipi olla että satsi joutaa tulevaisuudessa myyntiinkin. Ilmottelen asiasta. Kun pääsis ensin tuosta autosta eroon :grin:.
     
  20. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    -kesäpeli Capri 2.6-litrasella polttoaineensuihkutuspakokaasuahdinveekuutosella :grin: vielä hiukan kesken, valmistuu syys-lokakuussa, ajamaan tosin jo syyskuun alussa

    -talvipeli Lada 1200L, viritetty tuplilla,nokalla ja peltisatsilla. lukkoperä.

    -pitkäaikaisprojetki Taunus sedan vm'82, jota nyt chopattu tuulilasin suunnassa 80mm ja muutettu 4-ovisesta 2-oviseksi etuovien koko säilyttäen ja auto on 2-paikkainen. valmis ehkä parin vuoden päästä.


    -Dodge dart '67 ikuisuusprojekti ilman konetta ja puuttellisella tekniikalla, valmis ehkä 5-10v kuluttua. koneesta sun muusta ei vielä mitään käsitystä.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Capri2.6i 2002-08-13 21:43 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!