Oveton laikka-avo ('67 Dart) ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Anonymous, 11.6.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vieläkös on hengissä jossain päin maata härski oveton laikka-avo (tehty 4-ovisesta '67 Dartista, josta kaikki ovet hitsattu kiinni)? Oli ainakin aikoinaan blowerilla ja taisi siirtyä mattamustana Lahteen päin joskus v.-96.. Rek.nro alkoi muistaakseni MLT-..

    Kertokaahan jotain asiasta tietävät, tuohon autoon kun liittyy muistoja.
     
  2. chevelle66

    chevelle66 Gearhead

    auto oli Hyvinkäällä muutamia vuosia sitten kaverilla se myi sen jonnekin keski-suomeen
     
  3. merc

    merc Gearhead

    Joo kylhän sil tuli suhattua yksi kesä. Se oli ihan "härski" vehje. Aikanaan kun se tuli hommattua niin siinä oli silloin kone hajalla. Tein uuden koneen ja ajoin yhden kesän. Sitten siihen tuli vaihdettua isompi ahdin ja se jäi vähän vaiheeseen kun ilmaantui muita vehkeitä. Se meni muistaakseni johonkin keskisuomeenpäin osiksi. Auton ostanut heppu laittoi muistaakseni koneen gt darttiin tai swingeriin. Sen jälkeen ei oo havaintoja autosta. Varmaan seisoo jossain unohdettuna. 360+6/71+4speed+hiace oli silloinen tekniikka. Mieli tekisi kyllä autoa/koria takasin, sehän on laillinen kyhäelmä...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jep, erikoinen peli. Velipoika teki tuon korimuutostyön Suolahdessa v.-94. Hänelle tullessaan auto oli vielä neliovisedan.

    - sama nimetön kuin edellä -
     
  5. bbford

    bbford Gearhead

    Taitaa olla täälläpäin kaverilla.Koppa makaa Lehtimäellä(?) mutta tekniikka on kiinni ´67 GT Dartissa.

    http://www.hotrodders-sjk.net/tiedostot ... r%2040.jpg


    Ps.Herra uhkaili taannoin että pistää motin koriin takaisin ja alkaa ajaa ET brackettiä!

    Voin kysäistä jos olis valmis myymään.
    _________________
    Rautaa se vaan on...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: bbford 2003-06-12 00:23 ]</font>
     
  6. dart69

    dart69 Gearhead

    Joo! Löytyy kyseinen laikka-avo pölkkyjen päälle säilöttynä ja pressulla peiteltynä sateensuojassa. Tekniikka ja perä on hyödynnetty -69:iin paranneltuna. Muuten avo on samassa kunnossa kuin hankintahetkellä, eli härski! Hetkeen aikaan en kerkiä pistää autoa liikenteeseen kun menee dusterin ja -69:n kanssa tällä hetkellä kaikki aika ja raha, mutta joku kaunis päivä avo herätetään vielä henkiin!
     
  7. bbford

    bbford Gearhead

    Ei mennyt vuosimalli pahasti hutia... Siis ´69.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    dart69,

    lähettäisitkö meilissä puh.nrosi meikäläiselle osoitteeseen ardun@jippii.fi, niin välitän sen Dartin "avottajalle", joka soittelee sulle!

    t.-edelleen se sama nimetön-
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitä muutoksia joutuu tekemään (katon poistamisen lisäksi :smile: ) koriin kun tekee 67 Dartista avon?? Vahvikkeita...???

    Vai meneekö semmoisenaan leimalle jos se on muuten kunnossa oleva peli?
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    No vahvistaahan se koria, jos ovet hitsaa kiinni, niin kuin tossa oli tehty :smile:

    Mutta onhan siitä A-bodystä ihan virallinenkin avomalli. Jotain vahvikkeita kai siinä on. Selvinnee erot kovakattoiseen korjaamomanuaalista..
     

Kerro tästä muillekin!