PA-pumpusta???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Topias74, 8.4.2010.

  1. Topias74

    Topias74 Gearhead

    En tiedä onko kysymys just tälle alueelle vai sähköpuolelle mut kysytään nyt kumminkin! Eli kun tarkastelin tuossa uutta ostamaani Walbron pumppua ja tutkin Walbron-sivuilta teknisiä tietoja niin yllätyin kun pumppu ei ollutkaan se mitä halusin! :eek: Eli luulin saavani sellaisen 3 barin ja 255 lph pumpun mutta se onkin kyllä 50 psi eli 3,5 baria mutta vain 27gph eli noin 100 lph!!!! Nyt kysyisin teiltä jotka tiedätte ja tiedätte laskukaavan että mihin tuo pumppu riittää!!?? Eli mihin hepomäärään tuo kykenee? Ajattelin kun kerran se vaihdetaan niin ei tarvii tulevaisuudessa enää uudestaan ottaa tankkia alas toista kertaa!

    Walbro 5CA400
    03609-1

    12 V
    Operating Pressure 50 PSI
    Minimum Flow@Outlet: 27 GPH
    High Pressure
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Yleensähän noissa ilmotetaan vapaavirtausmäärä, oiskohan toi pienempi luku sitten tuotto paineella? Varmaan johki 300 heppaan pitäis riittää aivan täysin.
     
  3. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Muokkasin tietoja!
     
  4. micco

    micco 3rd gear

    Mitä enemmän painetta pumppu joutuu tekemään sen vähemmän se tuottaa. Käsittääkseni noissa tiedoissa ei sanota että tuotto olisi 100lph/3.5bar vaan mainitaan vaan jostain vähimmäistuotosta. Mittaamallahan se tuotto selviää...
     
  5. micco

    micco 3rd gear

    Toisaalta tuolla väitetään että tuotto olisi nimenomaan vähintään 100lph/50psi.
    http://www.fuel-pumps.net/5ca400.html
    Tuskin tuohon hintaan mitään kovin järeää pumppua saakaan.
     
  6. pptalo

    pptalo Gearhead

    Minkäs laiseen vehkeeseen tulossa? En kyllä mihinkään 300 hepan vehkeeseen alkais noilla tuotoilla laittamaan.
     
  7. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Viritettyyn 305 Capriceen tulossa, ja tulevaisuudessa ehkä 350 tai 383:seen! 8) Että ei viittis tota tankkijumppaa kovin useasti tehdä! Dyno-ohjelman mukaan pitäis nyt olevilla hiluilla saada se vähän yli 300hv. Mutta tuo pumppu pitää kyllä vaihtaa siihen 255lph Walbroon ettei ala sieltä bensansaannista ahistaan tulevaisuudessakaan!
     

Kerro tästä muillekin!