Paalupaikka.com - Mika in memoriam

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja PPRCuda, 30.3.2019.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Helmikuinen suru-uutinen pitkäaikaisen Ystävän menehtymisestä on ollut musertava. Tänään asia realisoitui toden teolla, kun Mika laskettiin haudan lepoon lähiomaisten, sukulaisten ja runsaan ystäväjoukon saattamana.

  Mika tunnettiin laajalla rintamalla Paalupaikka.com -saitin perustajana ja ainoana ylläpitäjänä. Lähinnä MSC -kerhon omaksi kotisivuksi tarkoitettu saitti sai alkunsa aikana, jolloin kännykkää piti painaa eikä hipaista saati ottaa sillä kuvia tai kytkeytyä verkkoon. Jos Internet joltain kotoa löytyi, niin se oli taatusti hitaan modeemin päässä. Jollain onnellisilla oli kohtullisen nopea ja toimiva yhteys kenties työpaikan luontaisetuna - ainakin Nokialaisilla. Sivusto kasvoi kuitenkin nopeasti Jenkkiautoharrastajien ykköspaikaksi hyvin toimivan Keskustelu -foorumin ansiosta ja eipä liene joka-aamuinen Päivän Tyttökään kävijämäärien kasvua ainakaan rajoittamassa ollut. Parhaina aikoina sivustolla vieraili yli 100.000 kävijää kuukaudessa. Sivuston jatkona seurasi myös Paalupaikka.com Summermeet -tapahtuma.

  Mika eli elämäänsä kuten opetti eli uudet asiat ja projektit seurasivat toisiaan ja jossain vaiheessa Paalupaikka.com laitettiin telakalle. Myös Overdrive.fi oli "vallannut" silloin tämän alan ykköspaikan.

  Mika jätti leipätyönsä "bitti-insinöörinä" ja halusi elättää itsensä ja perheensä autoharrastukseensa liittyvällä yritystoiminnalla. Lapin Soodapuhallus oli aikoinaan ensimmäinen alansa firma täällä ylämaissa ja teollisen toiminnan lisäksi Mikan palveluista pääsivät nauttimaan sadat harrastajat Oulusta Käsivarren Lappiin saakka. Myöhemmin yritystoiminta laajeni käsittämään myös GT Automaalaamon.

  En tiedä, onko kuoleman jälkeen elämää. Mutta jos on, niin toivoisin Ystäväni olevan paikassa, jossa ajellaan vain Sämpylä-Kustomeilla ja 1959 Buickeilla.

  Linttabros-Mika aka Shaman K:n muistoa kunnioittaen.

  Paalupaikka.com Drag Race Team / Pepe

  [​IMG]
   
  Muokattu: 30.3.2019
  onoff road, Cnn, impala69-70 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Buickustom

  Buickustom Gearhead

  No tämä yllätti ikävästi.
  Erimukava mies, Paalupaikka Summermeetissä tuli käytyä muutaman kerran ja aina hauskaa oli
  Hyviä ystäviä tullut niiltä reissuilta.
  RIP
   
 3. Olipa raskas uutinen. Otan osaa.

  Monet kerrat reissumiehen majoitti olohuoneen kulmasoffalla.

  Aulis
   
  Muokattu: 30.3.2019
 4. Herje

  Herje Double Gearhead

  Onko tämä nyt sama mies.paalupaikka Furyn takaa?
  Joku Mika vaan tuli papereissa vastaan ja keminmaasta.:odeek:
   
  PPRCuda tykkää tästä.
 5. Fireball

  Fireball Gearhead

  Hieno kirjoitus hienosta miehestä, aivan liian aikaisin alkoi tämä vierivä kivi sammalta keräämään. Godspeed Mika.
   
  tooke ja impala69-70 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!