Packard peräkärry.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Polara-73, 17.1.2007.

 1. Polara-73

  Polara-73 Gearhead

 2. Norri

  Norri Gearhead

  Tässähän menee ihan sanattomaksi :eek:
   
 3. platuart

  platuart Gearhead

  Saattaa tulla rytmiryhmälle pientä hampaanpaikkuuta ja muuta kivistystä kun kuski lyö liinat kiinni kahdeksankympin vauhdissa! :rotfl:
   
 4. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  ja hämärtyvässä illassa saattaa rytmiryhymä syyä hyttyskärpäs lihaa enemmä mitä saa paikallisen rillin listoilta... :lol:
  mutta tyylikkäästi tehty!
   
 5. CTS

  CTS Gearhead

  Minä en näe tuossa mitään tyylikästä.
  Vankkurin tekijällä lienee melko paljon virtsaa lantussa.
   
 6. Elevator

  Elevator 1st gear

  on muuten suunniteltu tuulitunnelissa, verhoilu on selkeesti vesipestävää materiaalia. Käyttömukavuus nykypäivän luokkaa, ei tarvi edes kattolukkua että olis juokseva vesi! Kerrassaan kiehtova laitos.

  Toihan olis taksikuskin unelma, samoilla ajoilla lisää maksavia asiakkaita
   
 7. kad_boost

  kad_boost Gearhead


  no eihä tuoho tekemisee oo tarvinnu autoo raiskata,peräluukku ollu mummola naveta ylisillä,takavalot löytyny swapista,puskuri tullu kaverilta vaihossa,lasi nos osana,listat sovitettu narkkarin kolaroimasta aspenista,uutta peltiä ostettu,kangasta net anttilasta... :wink:
   

Kerro tästä muillekin!