Päällekkäiset myyntipalstat

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja pecu_83, 5.10.2016.

 1. pecu_83

  pecu_83 3rd gear

  Voisiko jommankumman myyntipalstan poistaa?

  V-8 marketti tuntuis ihan toimivalta kunhan siihen sais UP toiminnon. Nyt pitää selata 2 palstaa kun osa porukkaa muokkailee vanhoja ilmoituksiaan vanhassa foorumissa ja osa ilmoittelee V8 marketissa.

  Joko vanhan foorumin rompetori pois käytöstä, jotta saatais kaikki ilmoitukset V8 markettiin tai V8 marketti pois. Mieluummin vanha pois, toi uus on helmpompi käyttää ja helppo ladata kuvia yms. UP toiminto vaan puuttuu.
   
 2. Raider Japa

  Raider Japa Gearhead

  Ajatuksena hyvä kunhanvaan saisi toimimaan.
   
 3. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Eikös sen vanhan palstan pitänyt kevään aikana poistua. No, voihan se tietty olla vaikka ens vuodenkin keväällä.
   
 4. arskazone

  arskazone Gearhead

 5. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Vanha osio on tosiaan tarkoitus poistaa, mutta "yleisön pyynnöstä" sen on vielä annettu olla näkyvissä.

  Uppailun sijaan V8-Marketissa on tuo näyteikkuna-toiminto ja lisäksi hakuominaisuudet, joiden pitäisi tehdä uppailu tarpeettomaksi ilmoituksen löydettävyyden parantamisen kannalta.

  Myyntipalstan jatkokehitystä pohditaan tässä lokakuun aikana.
   
 6. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Hakutoiminto on hyvä ja toimisi JOS myyjät osaisi kuvailla tuotteensa oikein. Kuten kaikilla palstoilla haulla löydät ehkä 70% tuotteista, lopuissa on puutteellisesti ilmoitetut tiedot tai aivan väärät. Myös avainsanat saatetaan kirjoittaa väärin tai sitten vain alueelliset erot tekee sen että samasta tavarasta eripuolilla Suomea käytetään eri nimeä.

  Lisäksi paljon ostoksista tehdään sattumalta. Ei haeta mitään erityistä, selataan ilmoituksia ja tehdään heräteostos. Sitä varten pitäisi ilmoitus saada välillä nostettua ylemmäs jotta se satunnaisessa selailussa löytyisi eikä hautautuisi jo myytyjen, poistamattomien ilmoitusten taakse.
   
  jariha tykkää tästä.
 7. toyopet

  toyopet Gearhead

  Ehkä tuonne voisi laittaa automaattisen vanhenemisen vaikkapa 6 viikkoa ja sen jälkeen ilmoitus poistuu automaattisesti ellei siihen tehdä jotain uppausta.
   
  Bukero tykkää tästä.
 8. jariha

  jariha Gearhead

  yleisesti, se servolet kirjotetaan oikeasti chevrolet(lausutaan servolet), voorti kirjotetaan ford ja totke/dodge lausutaan dööds isäukonsanoin? sen kun kaikki ilmoitustakin tekevät osais? eli kirjottaa oikein ni siellä vois haut toimia? muttakun saakeli ollaan niin savolaisia vaikka asuttais pohjanmaalla? vanhaa myyntipalstaa en oo maaliskuun jälkeen avannu ja uuttakauhianhienoa v8-markettia oon kattonu maks. kerta viikkoon? ennen tuli luettua myynnit päivittäin ja ilmotettua omiakin romuja paremmin myyntiinis ?ois muuten iso+ kun näkyis marketissa ilmotuksen jättöpäivä heti alotuksessa ettei tarttis avata kokoilmotusta?? tätähän ehotin ekankerran jo maaliskuussa:confused:
   
 9. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Toi marketti on vähän huono siinä mielessä kun siellä ei ainakaan mun mielestäni ole ilmotuksia ollenkaan niin paljon mitä tuolla foorumin ilmotuspalstalla oli. Tämä nyt ei ole ylläpitäjän vika, mutta kyllä se tekee sen ettei viitti markettia paljoa availla. Ilmotusten tollanen huvikseen selaaminen on myös paskamaisempaa uudessa.
   
 10. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Siltä se kyllä näyttää, mutta kyseessä on jonkinlainen optinen harha. Emme sitä itsekään ensin uskoneet, mutta kyllä tilastojen valossa V8-Marketissa on aktiivisia/tuoreita ilmoituksia enemmän kuinmitä vanhalla myyntipalstalla oli esimerkiksi vuosi sitten.

  V8-Market on jaoteltu eri tavalla ja vanhentuneita ilmoituksia ei roiku mukana samaan tapaan mitä foorumipohjaisessa palstassa ja toisaalta ilmoituksista ei keskustella samaan tapaan kuin foorumipohjaisessa ratkaisussa.

  Pyrimme vielä tekemään huviselailusta sujuvampaa ja miellyttävämpää kunhan ennätämme.
   
 11. T.

  T. 3rd gear

  Saako siihen sellaisen nappulan "näytä kaikki" (uusin ensin)?
   
  Muokattu: 9.10.2016
 12. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Mitä te sitten muuten teette?? Pitäisköhän hommia priorisoida, tärkeimmät/toivotuimmat ensin??
   
 13. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Jos ei aseta mitään hakuehtoja niin oletuksena listaus näyttää kaikki ja uusimman ensin.
   
 14. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Juuri tästä priorisoinnista on kyse. Täällähän ei ole mitään vakituista koodariarmeijaa aamusta iltaan sivustoa kehittämässä, joten on tultava toimeen niillä resursseilla, jotka kulloinkin on käytettävissä ja kehitystyö kohdentuu aina siihen osa-alueeseen, jossa sitä kipeimmin tarvitaan. Näillä kävijämäärillä sekin vaatii jo jatkuvaa työtä, että saadaan sivusto ylipäätään pysymään verkossa ja toiminta sujuvana.

  Toki olisihan se hienoa, että tällainen kehitysosasto olisi olemassa samoin kuin 24/7 päivystävä moderointiosasto, mutta se taas edellyttäisi että sivusto olisi joko maksullinen tai sitten sivut pursuaisivat kaupallisia ilmoittajia ja silmille hyppiviä popup-ikkunoita ja se ei varmasti olisi käyttäjien mielestä hyvä ratkaisu sekään.
   
 15. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Eli mikään ei ole muuttunut, vaikka omistuspohja on vaihtunut, samoilla resursseilla mennään....
   
 16. T.

  T. 3rd gear

  Minulla ainakin on väkisin jokin osasto päällä, eikä niitä saa valittua useampaa kuin yhden. Jos tekee jotain tiettyä, eli vaikkapa ostaa, niin tuo on tietty ihan ok. Mutta juurikin ajanvieteselailussa on ainakin itselleni se ja sama ostaako vai myy. Mielenkiintoiset ilmoitukset katsotaan oli tavara menossa mihin suuntaan tahansa.
   
 17. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Ahaa, siis ihan niin täydellistä "kaikki" -vaihtoehtoa kaivattaisiin. Sitä ei kyllä ole tarjolla, koska osto- ja myynti-ilmoitukset sekä ajoneuvo- ja muut ilmoitukset poikkeavat jonkin verran toisistaan. Tosin aiemmassakin Rompetori-palstassa kaikkia osto- ja myynti-ilmoituksia ei saanut samaan luetteloon eli tässä olisi kyseessä jo ihan uusi toiminto, jos sellainen kehitettäisiin.
   
 18. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Vanhaa Rompetori-osastoa on syys-lokakuun aikana siivottu siten, että kaikki sellaiset ilmoitukset, joissa ei ole ollut aktiviteettia maaliskuun alun jälkeen on siivottu pois. Ne, joista on käyty keskustelua tai joita on päivitetty maaliskuun 2016 jälkeen ovat vielä luettavissa ja kommentoitavissa.
   
 19. Jokeri

  Jokeri Gearhead

  Parempaa romua tarjolle v8-markettiin. ituttaa selailla kun ei löydy sitä osaa mitä MINÄ haluan
   

Kerro tästä muillekin!