Päristelyä Pieksämäellä ja Rautalammilla la 11.5.13.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja Tseiaar, 8.5.2013.

 1. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Lauantaille 11.5. on suunniteltu seuraavanlaista tapahtumaa:
  Noin klo 12 kerättäisiin paikallisten auto- ja moottoripyöräharrastajien kalustoa torille klo 12 esiteltäväksi, tämä siis yhteistyössä Usa Car Club Pieksämäki ry ja Spankhill MC.
  Annettais kaluston seistä pari tuntia torilla, n. klo 14 asti, jona aikana kansalaiset saisivat tutustua ajopeleihin ja harrastajiin niin halutessaan. Tämän jälkeen pyöräytettäs muutama kiekka kartsaa ympäri ikäänkuin cruisinghengessä.
  Sen jälkeen halukkaat saavat lähteä ajelemaan cruisingletkassa kohti Rautalampea, ja Mortonia! Jarna on luvannut meille kunnon eväät hyvällä alennuksella, ja tätä tarjousta ei kannata jättää käyttämättä.
  Eli luvassa olis mukava päivä hyvässä samanhenkisessä seurassa, ja hyvän ruoan merkeissä.

  Matkaahan tuonne ruokapaikalle on n. 50 km suuntaansa, joten viimeistään tässä vaiheessa saa mukavan alkuverryttelyn harrastekalustolle kesää varten.
  Ruokailun joustavuutta ajatellen, Mortonin väki haluaisi suht sitovan ilmoittautumisen vaikkapa viikkoa etukäteen, siis jos aikoo Rautalammille ruokailemaan ajella.

  Tulethan mukaan, ja tuo kaverisikin tullessasi aloittamaan uutta perinnettä paikallisten moottoriharrastajien keskuudessa, menopelistä riippumatta!
   
 2. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Ja tämähän on jo huomenna !

  Lainausta tuolta Facebookin puolelta, kerhotoverin kirjoittamana...

  "Tarkoitus olisi saada torille mahdollisimman monipuolinen kattaus paikallista harrastekalustoa näytille valmistusmaahan katsomatta!

  Kysehän ei ole mistään kauneuskilpailusta vaan jokainenhan harrastaa tyylillään ja sehän on tämän homman suola.

  Muistuttaisin vielä kaikkia että UCC on nimestään huolimatta paikallinen HARRASTEAJONEUVO kerho (ei pelkästään amerikkalaisille kulkupeleille) joten kaikki rohkeasti mukaan toimintaan olipa sitten kulkupelisi mikä tahansa tai vaikka ei kulkinetta olisikaan mutta olet kiinnostunut toimimaan paikallisen harrasteajoneuvo kulttuurin edistämiseksi.
  "

  Siis tule paikalle ja tuo kaverisikin !
   
 3. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  saaks tulla myös ulkkopaikkakuntalainen,ukko ois tulos. mä kärvistelen isomummon luona .
   
 4. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  No tottakai saa tulla ! Tervetuloa !
   
 5. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Tervetuloa vaan rautalammelle, morttonissa on hyvät eväät.
   

Kerro tästä muillekin!