Pärnäsen korjaamon niksinurkka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 28.2.2004.

  1. audiq

    audiq Gearhead

    Eikös siihen pohjamaalin päälle ole ollut tapana pintamaali levittää. :eek:
    Sitten vasta ML ja massa.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Ja sen takia juuri meidänkaltaiset markan sepät on parhaita antamaan näitä säästövinkkejä. :wink:

    Säästin paljon, kun osasin korjata sen kymmenen kertaa ihan itse. :rotfl:
     
  3. Jonssi

    Jonssi 3rd gear

    jarruletkuvikaisen laitteen saa siirreltyä trailerille helposti, kun laittaa piukasti lukkopihdit jarruletkun ehjälle osalle. Pystyy pumppaamalla saamaan jarruja sen verran pitäväksi, että voi hiukan siirrellä.

    Maantiellehän tällaisella keksinnöllä ei saa mennä, kuten ei silläkään että taittaa katkenneen jarruputken ja takoo sen tiukasti littuun esim. taka-akselia vasten..

    TheJonssi
     
  4. No H2O

    No H2O Gearhead

    Jep... Ja jarruvikaista autoa pystyy helposti siirtämään niin että "hinaa" jarruttomalla autolla isompaa autoa, jossa on siis toimivat jarrut... :wink:

    Ja trailerille noita jarruttomia autoja on siirrelty niin että yksi jamppa on varovaisesti ajanut autoa ja kaksi muuta jamppaa on auton kummallakin puolella ollut halkojen kanssa jarruttamassa menoa, eli ovat tökänneet halon pyörän eteen ennekuin vauhti on kasvanut liiaksi.

    Liiaan lyhyen trailerin taas korjaa ajosilloilla, asettaen ne rampin jatkoksi. Mikäli sillat meinaavat keikata voi vaikka niita halkoja tiukata helmakotelon ja sillan väliin...

    Kuorman saa taas purettua nopeasti niin että sitoo kuorman pihakoivuun ja ajaa trailerin alta pois... Tässä voi käyttää jotain kitkaa pienentävää jundanssia pyörien ja trailerin välillä mikäli pelin jarrut totaalisen jumissa...

    Huom! mikäli trailerilla on semmoinen peli mistä jarru ovat totaalisen jumissa aivan loppuun asti ei kannata jarruja purkaa, esim yhden pyörän päällä olevaa jarrua kannattaa vain hieman löystyttää...

    Traileria voi myös käyttää "ponnina" mikäli se on keskeltä avoin.

    Mikäli trailerin valot ovat aivan totaalisen hukassa 9 voltin paristosta ja irtopolttimosta rakennat "helposti" "ajovalot" kärriin...

    Isommasta hallitunkista ja halosta rakennat helposti hallittavan "kipin" traileriin, ajo sillathan sinulla oli pidentämässä traileria... 8)

    Oho... tästä taisikin tulla kootut trailerivinkit :rotfl:
     
  5. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

  6. arska82

    arska82 1st gear

    100% x 3.89 välityksillä!!! :poff: :poff:

    On tainnu kaverilla hirttää iso ratas vähän muuallakin?!
     
  7. Master_Of_Orion

    Master_Of_Orion 1st gear

    :eek: Voiko tuo olla totta?

    Toivon mukaan kukaan ei ota tuosta "kemppilukosta" mallia, ellei tarkoituksena ole pomminvarma "käsijarru". Noita ulkomaalaisia foorumeja lukiessa on tosin tullut vastaan joitakin outoja tapauksia, kuten eräs mestari, joka sotki kampiakselin ja nokka-akselin keskenään, joskaan vahinkoa ei ehtinyt sillä kerralla tapahtua... :odroll:
     
  8. No H2O

    No H2O Gearhead

    Eiköhän tuo voi olla... Eikös sitä jenkeissä jotkut sällit olleet "hiekkapuhaltaneet" kanavia niin että toinen sälli oli ollut kajuutassa kierrättämässä konetta punarajalla ja toinen säppi kaatoi hiekkapuhallushiekkaa kaasariin... :eek:

    Sitten palstalla ihmettelivät että mikäs tuli kun hieman kilkattaa ja ei tahdo lähteä käyntiin... :lol:
     
  9. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Kyllä se Markus Kajo oli aivan oikeassa todetessaan, että jenkkien juomavedestä puuttuu varmaankin jokin tärkeä aine. Miten ne voi kaikkea noin tyhmää keksiä...??? :eek:
     
  10. Stingray

    Stingray Gearhead

    Vitsinä tuo oli laitettu. En nyt muista missä, olisko ollut Opel Clubin vitsiosiossa, kun oli linkitettynä jonkun jenkki-offipalstan juttu, mistä tuo on alunperin.
     
  11. jake74

    jake74 1st gear

    Pari heppua oli kerran kysellyt vahvistettuja kiertokankia volsuun jollain ruotsalaisella foorumilla ja hurrit oli täpinöissään neuvoneet poikia, pojat oli hitsannu lattaraudan kk:n kylkeen ja lähettänyt kuvan foorumille että näinkö? Oli pikkusen tullu herjaavia viestejä ja pojilla hauskaa.

    :lol:
     
  12. Kollo

    Kollo 1st gear

    http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=763645
     
  13. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    keskilännen asukit on 100varmasti syntyperältään ukrainalaisia valkovenäläisiä ym aron asukkeja jotka ovat nuo preeriat tunteneet kotoisammiksi
     
  14. voittol

    voittol 2nd gear

    Nokialainen juomavesi :p
     
  15. 660

    660 1st gear

  16. Master_Of_Orion

    Master_Of_Orion 1st gear

  17. kassinen

    kassinen 1st gear

  18. rane58

    rane58 Double Gearhead

  19. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

  20. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Mites sait sen aineen pois nahan huokosista? Meinaan että mitä nahka tykkää kun imee tuota itseensä.
     

Kerro tästä muillekin!