Paineistettu kaasutin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Wolfman500, 7.3.2007.

  1. jukka63

    jukka63 1st gear

    Aikoinaan,kun suunnittelin ahtamista "remmiturbon" avulla,tulin siihen tulokseen,pannaan kaasari painelaatikkoon.Mun mielestä ei pitäis tulla ongelmia powervalven kanssa?Homma kaatui siihen,isot ahtimet maksaa sikana.Nyt sitten ajellaan perinteisellä remmillä.8-71,hyvinhän tuo tuntuu toimivan,pientä ongelmaa mahdollisesti leimalla :rotfl:
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joku väiitti Inssin kieltäytyneen leimaamasta tommosta Remmimottia kosmeettisen haitan takia :poff: Mitähän sekin tarkoittaa :eek:

    Saas nähdä tullaanko meikäläisen Camaroa tarjoamaan leimalle 12-71 ahtimen ja ruiskun kanssa. Mitenköhän mahtais kelvata :poff:
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead

    ite aattelin leimata chevellen ennen vappua 454:lla ja prochargerilla. Saapi nähä miten se sujuupi.. täytyy nuo dynopaperit käydä hakemassa ennen sitä. eikä se ole ainakaan kauniimpi kuin nuot normaalit pömpelit
     
  4. jukka63

    jukka63 1st gear

    Sullahan on kyseinen voimantuottaja pellin alla.Mulla nousee kokonaisuus pellin pinnasta 27 senttii ylös.Omasta mielestä näkyväisyys on hyvä,katsastusmies voi olla erimieltä.Harkinnassa on leimata auto pohjanmaalla.Siellähän riittää,kun konepellistä tulevat roinat ei ylitä katon korkeutta :rotfl:
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Niin, hylkyyn. Jos menee yli, ni sit on hyvä. Muistan "eräänkin" auton vuosien takaa, jossa kontturi ilmoitti, että ton ja ton verran saa tulla läpi konepellistä. No, ahtimen kiinnityksiin rakennettiin sellanen kehikko joka pullisti kuttaperkakonepeltiä reilusti ylöspäin, ja ilmanputsareina oli sellaset parisenttii korkeet, jotka toimi kätevästi myös ryyppyläppinä. Muuta leima tuli.
     
  6. jukka63

    jukka63 1st gear

    Blower gurut on neuvoneet,ilmanputsarit huitsan vittuun.Mulla kärpästen silmien poisto pudottaa jotain 10 senttii.Toisaalta,jonkin näköinen karburaattoreiden imusuoja vaaditaan.Pleksiä tonteille,vois tippuu kokonaiskorko johonkin inhimilliseen?
     
  7. blowerduster

    blowerduster Gearhead

    putsarit pois

    putsarit pois katsastuksen ajaks.jos katsastus mies alkaa sit jotain "vinoileen" ni sanoo et on tilattu jenkeistä "special matala putsari" :D ja toimitus aika on pitkä.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  8. gremlin

    gremlin Gearhead

    Oot oikeessa, se ei todellakaan ole kauniinpi kuin normaalit.
    Jaa etta mikkas on niita normaaleita, tai oikeestaan normaalia kommeempia, tosta vihjetta:
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=63954
     
  9. studio57

    studio57 Gearhead

    kauneus on katsojan silmässä ja toiset on vain yksin kertaisesti sokeita :lol:
     
  10. studio57

    studio57 Gearhead

  11. Wolfman500

    Wolfman500 1st gear

    Laittelin yv:n
     
  12. Wolfman500

    Wolfman500 1st gear

    Jep alkaa suunnitelmat hahmottua, enää oikeastaan puuttuu toisesta ahtimesta muutamia osia, ja tehdä kasa laippoja ja kassillinen putkimutkia käydä ostaa...tästä tulee mielenkiintoista :rotfl:
     
  13. HellCamino

    HellCamino 1st gear

    Nyt on äijillä oikea meininki :D Ei muuta kuin solmua putkeen ja painekotelo Holleyn päälle! Kyllä ne ameriikan kaasuttimetkin paineen alla pelaa.

    Itse rakentelin muutama vuosi sitten ´72 Caminon yhdellä turbolla + paineistetulla Holleyllä. Kaasariin tuli tehtyä aivan perusmuutokset (ryyppyläppätorni pois + käyttövivun reikä tukkoon, solukumi kohot) ja pelasi ihan kohtuu hyvin. Siirtymävaiheessa ahtopaineen puolelle tuntui pientä "epäröintiä" osakaasulla ajettaessa. Perärikko lopetti ajokauden ennenkuin sain selvitettyä ongelman, mutta silti paineHolleylle 8/10 pistettä!

    Viimekesän ajelut jäivät väliin, mutta nyt on meininki hyökätä jälleen :p
     
  14. valiant65

    valiant65 Gearhead

    PAINEISTETTU HOLLEY EI TOIMI! USKOKAA JO! :rotfl:

    Ei vaan, pitäskö jo perustaa Paineenalaiset Hollikat Ry ? :D
     
  15. Wolfman500

    Wolfman500 1st gear

    Jaa a Rekisteröitymisestä en tiedä mut onko sillä loppupeleissä merkitystä että pelittääkö se ihan satanolla esim siirtymävaiheessa, ideanahan on saada "sopivan" villi kone aikaseksi peräkylien kisotteluja ja omaa hupia varten. Ruiskut ja semmoset jutut on mulle itelleni tulleet joistain ehkä jopa tuninkipuolen vehkeistä tutuiksi, omasta mielestä tälläseen vähän muutenkin vanhan aikaseen koppaan sopii tollanen kivikautisten kaasareiden kanssa leikkiminen ja rätinä&pauke :rotfl: Hauskaa pitää olla
     
  16. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Naulan Kantaan! :D
     
  17. studio57

    studio57 Gearhead

    kävin just ulkoiluttaan avoa, helevetin kylymä oli mutta pelas hienosti ja suu jääty hymyyn :rotfl:
     
  18. HellCamino

    HellCamino 1st gear

    Vähän metskua tankkiin, niin voidaan perustaa AlcoHolley Ry..:rotfl:

    Senverran asian vierestä, että hyllystä löytyisi aivan omasta päästä tehty ylimääräinen painekotelo Holleyn päälle, jos jotakuta sattuu kiinostamaan. Materiaali teräs, kiinitys neljällä pultilla ja hinta halpa. :odroll:
     
  19. Wolfman500

    Wolfman500 1st gear

    Mää teen semmosia alsasta, voipi joku kiilusilmä vaikka kiillottaa jos tahtos 8) Opin näyttötöitä ja pah,,, Toi oli hyvä toi Alco Hollikka jutska, "Anonyymit AlcoHollikat" :rotfl:
     
  20. jukka63

    jukka63 1st gear

    Ihan pakko on kysyä,jos holley pantais painelaatikkoon.Malliin shelby musset ja muut,tuskimpa shelbyn äijät ois päätyneet tommoseen ratkaisuun,ellei siitä ois lyötynyt kustannustehokkuuta.Elikkä,kaasarin päälle "paineputki"Vs painelaatikko.Shelbyn äijät päätyivät siihen,ajellaan painelaatikolla,nakataan vittuun paineputket.Ilmeisti nuo tuntuivat toimivan.Kerro syy ahdin guru?
     

Kerro tästä muillekin!