painelaakeri/outoääni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tanari, 2.8.2002.

  1. tanari

    tanari 1st gear

    tos mun escossa on ollu ihan siitä lähtien ku ostin sen sellanen juttu et kun vaihde on vapaalla ja kone käy niin kuuluu ärsyttävää ääntä laatikosta se ääni lähtee pois sitten kun painaa kytkintä.

    tänä aamuna se ääni oli kokoajan vaikka olis painanu kytkintäkin!! elikkäs onkohan se ääni painelaakeri vai jotain vakavempaa`?

    kone on 2litranen ja laatikkona sierran 5vaihteinen.
     
  2. Yogi

    Yogi Gearhead

    Painelaakeri on tod.näk. leikannut kiinni. Kannattaa huoltaa pikimmiten. Taitaa mennä koko kytkin vaihtoon jos kerkes leikkaamaan kiinni. Näin kävi ainakin mulla öpelissä.
     
  3. fisu

    fisu Gearhead

    jep, se leikannut laakeri syö aika vihaisesti asetelman käpälät poikki.
     
  4. tanari

    tanari 1st gear

    voi fak! täytyy vaihtaa ensitilassa 5päivä ku saa liksan!! mitäs muuta sieltä voi hajoo jos ajan tolla vielä?
     

Kerro tästä muillekin!