Painepesuri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja sbf, 10.7.2012.

  1. sbf

    sbf Gearhead

    Kaikkihan noi varmaan on samantyyppisiä.
    Useempikin yksilö nurkissa rikkinäisenä.
    Clen merkkistä aloin sit tutkimaan.
    Yhden rikkinäisen o-renkaan löysin mutta uusin ne kaikki.
    Siltikään toi ei tee painetta.
    Nyt on vähän niin kuin ideat loppu.
    Oliskos joku keksinyt mikä niihin yleensä tulee viaksi?
    Takaiskuvenatkin tuntuivat ehjille kun keuhkojen tuottamalla ilmanpaineella niitä testasin.
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Itse piti sit tääkin ratkaista.Ulostuloliittimen takana oli vielä yksi takaiskuvena jemmassa josta oli karan o-rengas poikki.
    Senkään uusimisella ei lähtenyt tekemään painetta.
    Purin paineenrajoitinventtilin aika monta kertaa ja pähkäilin sen toimintaa.
    venttiiliin kuuluva kuula ei tiivistynyt seetiinsä aivan virheettömästi.Koska runko oli muovia, ratkesi asia kun lämmitin kuulan toholla ja painoin paikoilleen jolloin lämpö auttoi muokkaamaan seetistä tiiviin.
    Vieläkään ei toiminut.Itseasiassa huononi.venttiilissä kuulaa painaa messinkinen kara.Älysin että kuulan upottua hitusen syvempään se saattoi jäädä nyt vuorostaan kantamaan karaa vasten.hiomakoneella hitunen pois karan päästä.
    V%ttu saa"anan p=rkele!, se alkoi toimimaan.
    sanoisin nyt kokemusta viisaampana että laittakaa pesureiden tulolinjoihin suodattimet koska tämänkin malfunctionin oli aiheuttanut jokin hiekanjyvänen.
     
  3. AVRO

    AVRO Gearhead

    Suodatin on ehdoton ainakin haja-asutusalueen kaivovedellä pestessä. Meillä on tommonen hiekoittava kaivo josta pesuri varmasti tykkäisi jos ajelisi paljaana, kovasti jää suodattimeen mujua.
    Rahavedellä ei raaski autoja pestä, edes sitä paria kertaa vuodessa.
     
  4. kma68

    kma68 Gearhead

    Joskus aikoinaan korjasin kesätöinä pienkoneiden ohella painepesureita, joita oli kertynyt varastoon aikamoinen liuta. Ensiksi piti tietysti hiukka ymmärtää näiden toimintaa, ennenkuin toimivia pesureita alkoi valmistua. Pahin pesurin vikuuttaja ei niinkään ollut kaivo- vaan järvivesi, joka jo sinällään on hieman hiekkapitoisempaa kuin kaivovesi, varsinkin rannalla.
     
  5. Pitu

    Pitu Gearhead

    Ei siihen hiekan saamiseen sinne pesuriin järvi-/ kaivovettä tarvita.
    Riittää, kun pudottaa letkun pään maahan ennen liittämistä pesuriin. Muutama hiekanjyvä jää helposti letkun suuhun ja sieltä menee pesuriin.

    Vaikka itse olisit huolellinen niin sosiaalinen kenttä tuskin on. (siis puoliso/ teiniketju)

    Mulla on pesurissa suodatin liittimen ja pesurin välissä. Ja kyllä sieltä muutama hiekanjyvä löytyy, vaikka on kunnallinen vesijohto.
     
  6. DX

    DX Double Gearhead

    Soppeli paineisku kylän vesiverkossa ja o raanasihditkin tukkeessa, nyt just näin meillä, millään viittis.
     
  7. MIAMIRACING

    MIAMIRACING 1st gear

    Kyllä menee hiekkaa/kiviä painepesuriin vaikka mikrosuodattimet koneitten vesiletkussa.Menee venttiilien väliin ja voi joskus päässtä myös pesurin kahvan suuttimeen!Kokemusta on.
     

Kerro tästä muillekin!