Painepesuria hankkimassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja tourist-ace, 21.10.2006.

 1. MvR

  MvR 1st gear

  Meil oli vastaava automeikkaamossa ja ammattikäytössä,toimi vuosia .Huom sillä tiskattiin todella paljon,aamusta iltaan no problemo,kun vaan muistaa vaihtaa öljyt säännöllisesti. Hyvä kone oli (oon lopettanu ite jo ne hommat,mut pesuri sysää viel)
   
 2. simeoni

  simeoni Gearhead

  Huojentavaa kuulla! :lol: Myyjä kehui että rekkapesufirmakin on ostanut yhden, ja useammankin CLEN:in kuumavesipesurin...
  Meillä tuo tulee sellaiseen max. kerran viikossa käyttöön, ja talvella ei pysty käyttämään kun ei ole jatkuvasti lämmintä tallia, ainoastaan lämmitettävä.
   
 3. VooDoo

  VooDoo Gearhead

  Joku kirjotteli tota ilmaongelmaa pesurin kanssa, niin aivan sama mikä se pesuri on, niin se PITÄIS tehä niin, että suihkuputki irti (tulee vesi kunnolla läpi) hana auki, ja sit liipasin pohjaan ILMAN sähköjä, sit ku lopettaa ilma tulemisen niin vasta sähköt peliin.
  Laiskempi kaveri ei ota suihkuputkea irti, vaan laskee suuttimen läpi, ajaa ihan saman asian, vie aikaa vaan vähän enemmän.

  Jos koneessa keraamiset männät ja paljon puhtia, niin ilma voi hyvinkin rikkoa ne, koska kone "rynkyttää" koska ilma puristuu välissä kasaan.


  Clen:n isommissa koneissa näkyy usein olevan ihan kunnollinen kiertokangilla varustettu pumppu, ihan fiksun olosia, ainut etten tykkää niitten paineenaluennus/veden kierrätys venttiilihässäköistä, ne on kranzlessä taas tosi yksinkertasiks tehty.

  Myönnettäköön, että kranzle vie o-renkaita just paineenalennus systeemistä ja semmosia, mut osat maksaa pari euroa ja kone käkättää taas kun uus.
   
 4. Hai

  Hai Gearhead

  Onkos Lavorista kommenttia kellään?
  Tullut aika kovasti markkinoille.
   
 5. Hai

  Hai Gearhead

  No tilasin sitten Kränslen Saksalaisesta nettikaupasta (kun muilla merkeillä ei täällä saa respectiä :) ).
   
 6. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Linkkivinkkiä?
   
 7. Hai

  Hai Gearhead

 8. jvc

  jvc 1st gear

  kyllästyin halpiskärcheriin ja päädyin kränzle 10/120
   
 9. -TH-

  -TH- Gearhead

  ostin 7hv bensakoneisen pesurin, toistaiseksi ainakin tuntuu lika irtoovan. mootoreita ja lohkoja on mukava pestä, kun ei välttämättä tarvia edes liotusainetta saatikka lämmintä vettäkään. :D
   
 10. toyopet

  toyopet Gearhead

  Minullahan onkin oikein huippulaite sitten.
  Kränzle 10/120 ilmeisesti. Tosin mallimerkintä voi olla muutakin, kun kone on ainakin 20 vuotta vanha. Mutta ulkoisesti samanlainen. Isähän sen osti mutta erinäisten kuvioiden jälkeen se kotiutui meille kuitenkin.
  Olin kyllä ostamassa mukana ja kone kolmella eri suuttimella (myös se alustanpesuvarsi) hinta oli muistaakseni 1800mk.
  Painemittari on rikki ja säädin on jumissa täysillä asennossa mutta ei sitä ole tähän mennessä pienemmillä paineilla tarvinnut käyttää.
   
 11. Deltapete

  Deltapete 1st gear

  off topiccia,uskaltaako noilla pestä autoa, kun suihku on "pehmeimmillään" eli laaja levitys, jos joku tuosta nyt ymmärtää mitä koetan tarkoittaa?
   
 12. simeoni

  simeoni Gearhead

  Uskaltaa jos maalipinta on kunnossa, toki järkeä saa käyttää kun pesee...
   
 13. Deltapete

  Deltapete 1st gear

  Niin minulla on italialaista laatua oleva pesuri Lavor. Miksihän puhutaan italialaisesta muotoilusta, en ole eläissäni tavannut mitään hyvää tuotetta, jonka italian designerit ovat suunnitelleet. Sama tässä, sähköjohto lähtee pohjasta, kun laitetta siirretään tai pannaan varastoon makaa komeus lähtevän sähköjohdon päällä. Sellainen muotoilu....
   
 14. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Puhutaanhan sitä Aallon disainistakin, vaikka sen kukkavaasissa ei voi pitää kukkia, tuolissa ei voi istua ja talo(t) ei pidä sadetta.
   
 15. Deltapete

  Deltapete 1st gear

  ...ja marmorit tippuu!
   

Kerro tästä muillekin!