Paisuntasäiliö ostetaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Procharged Vette, 1.10.2020.

 1. Procharged Vette

  Procharged Vette 2nd gear

  Ostetaan jäähdytyksen paisuntasäiliö, merkillä ei väliä, mieluiten kantti kertaa kantti mallia n. 15 x 20 x 20 cm (L x P x K) max. 04076557OO.
   
 2. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Ei löydy säiliötä minultakaan, mutta aiheeseen liittyvä juttu löytyy. Joitakin vuosia sitten olin Bangkokissa ja kapeiden kujien varrella oli jos jonkunlaista putiikkia. Löytyi mm. myymälä jossa myytiin vain ja ainoastaan autojen käytettyjä paisuntasäiliöitä. Eikä kyse ollut mistään pikkukoskista. Isossa kaupungissa voi näköjään keskittyä myymään hyvinkin kapeaa tuoteryhmää. Silloin jo mietin, kuinka moni ylipäätään tarvii käytetyn paisuntasäiliön? Aika harvoin ne menee rikki. Tiedä sitten miten paisuntasäiliön tarvitsijat löytävät miljoonakaupungin hulinasta kyseisen liikkeen varsinkin kun esim. nettisivut on täysin tuntematon käsite.

  Samalla alueella oli myös vintage Opeleiden varaosiin keskittynyt yritys. Sikäli erikoista, että kaikki paketit liikkeessä vaikuttivat olevan 1950-1960 luvun tuotantoa. Eli mitään uustuotanto osia liikkeestä ei löytynyt. Eikä heilläkään nettiosoitetta tai sähköpostia. (eikä myyjät osanneet englantiakaan) Olen pari vuotta asunut Thaimaassa, enkä ole siellä koskaan nähnyt yhtään vanhaa Opelia, en edes harrasteautotapahtumissa. Silti kai niitä osia joku joskus sieltä ostaa. Mistä lie liike osat löytänyt, kun tuotteiden määrä ei voi olla kovin pieni, jotta niiden varaan on kannattanut perustaa myymälä. Meni vähän ohi sun kysymyksen, mutta sun täytyy mennä Bangkokiin, niin siellä on liike josta löytyy varmasti sopiva paisuntasäiliö. :odwink:
   
 3. Procharged Vette

  Procharged Vette 2nd gear

  Bangkokiin ei minua kyllä vähällä viedä, mielummin länteen. Hain paikalliselta romikselta Corollan pöntön joka on muodoltaan oikeanlainen ja mahtuu hienosti syylärin päähän korkin alapuolelle viereen. Yllättävintä on se että isolohko puskee paisariin vähemmän tavaraa kuin pikkulohko.
   

Kerro tästä muillekin!