Pakkaspropun asennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mopo-ukko, 19.1.2015.

  1. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Reikä puhtaaksi ja sopivalla hylsyllä naputellen reikään,mutta kuiviltaan vai jotakin väliin ja jos jotakin niin mitä?
     
  2. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Reikä puhtaaksi ja sopivalla hylsyllä naputellen reikään. Ja kuiviltaan.
     
  3. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Mistään mitään tiiä, mutta joku amerikkalaislehti kirjoitteli että olis syytä käyttää sellasta holkkia, että joka tavallaan ohjaa sen propun siihen paikalleen, ja proppu löytäisiin siitä reunastaan, ei sisäkupista, vaan reunasta paikalleen.

    Artikkeli perusteli asian näin. Jos käytetään just hylsyä tms, millä proppu löydään tavallaan siitä montusta, niin siitä lyödessä se proppu vetää pikkasen sumppuun ja pahimmillaan pullauttaa sit propun jossain kohtaa pois kun se ei oo niin suurelta pinta-alalta kiinni lohkossa kun on suunniteltu.
     
  4. idiot

    idiot Gearhead

    mä oo laittanu moottoriliimaa kevyesti, ei ole vuotanu/irronnu.
    ja reunoista naputellu, en keskeltä.
     
  5. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ei oo koskaan pullahtanu, vaikka juurikin propun montusta olen sopivalla hylsyllä propun lyönyt!! Ja silkkaa väliin, varmistaa tiiviyden...
     
  6. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

Kerro tästä muillekin!