pakkivalot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 944676, 16.6.2010.

  1. 944676

    944676 1st gear

    eli ongelmia blazerin pakki valojen kanssa. palaa kun vaihdekeppi on vapaa asennossa mutta pakilla ei. varmaan katkaisijan säädössä häiriöö mutta en löytäny missä koko katkaisija on? eli auto on chevy blazer 6.2 diesel + 700 automaatti vm.1983.
     
  2. sakkoa

    sakkoa 2nd gear

    Olisko tässä niinkluin pikapissakin.rattiputken päällä kuskin jalkatilassa.
     
  3. 944676

    944676 1st gear

    joo siellä mä kattelin olevan jonku katkasijan mutta ku siihen näytti menevän niin paljon johtoja että se ei oikein sovi olla se tai sit siinä on samassa jotain muutakin. Pitää tutustua.
     
  4. magenta

    magenta 2nd gear

    70-luvun vaneissa se katkaisija on semmoinen puoliympyrän mallinen.
    Samassa on tämä käynnistyksen esto vaihde päällä.
    Mika
     
  5. SamiL

    SamiL Gearhead

    Siellä se on. Siihen menee muitakin johtoja m.m. siksi, että myös starttivirta menee sen kautta. Yhdistää van P:ssä ja N:ssä.
     
  6. SamiL

    SamiL Gearhead

    Meidän 76-mallisessa se on vaihdelaatikon kyljessä ja toimii vaihdevivusta välivivun välityksellä.
     

Kerro tästä muillekin!