Pakoputkiston lämpöeriste

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja buick8791, 17.3.2011.

  1. buick8791

    buick8791 1st gear

    Mites on noi läpöeristemateriaalit, joita kierretään pakosarjoihin ja/tai pakoputkistoon: onko porukoilla laatukokemuksia ja sen mukaan suosituksia hankintapaikasta ja tuotemerkistä?

    Ei tu ihan pakosarjaan mutta semmoseen yhdysputkeen. Sinänsä sama.... Saa olla semmonen palattyyppinenkin, joka kietastaan putken ympärille ja tarralla tai siteillä päistä kiinni.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Ostin ihan normi tarvikekaupasta metritavaraa ja kiedoin putken ympärille ja kiinnitys letkuklemmarilla. Ihan hyvin pysynyt kiinni pari kesää...
     
  3. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Biltemasta löyty alumiinipinnalla tai ilman jotai 30€/15m paketti. En nyt muista paljon tuo tarvikeliikkeen metritavara makso mut ei niillä mitään eroa muuten ollu. 1½ pakettia meni sbc:n pakosarjoihin, jos en väärin muista.
     
  4. chaddy

    chaddy 1st gear

    Tiputaa kone huneen lämpötilaa,
    Pakosarjat pysyy lauhempana, lämpö johtuu paremmin pois putkistosta, parantaa virtauksia, suojaa ruosteelta ja mitä viellä.
    Thermoteckkiä sarjoihin tai sit vanhaa peruna säkkiä, what ever
     
  5. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Ei sit todellakaan suojaa ruosteelta, vaikutus jopa päinvastainen... Nimim."Peltisarjat pitsiä"
     
  6. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    TÄ? mihin se lämpö johtuu paremmin kun laitetaan eristettä päälle?
     
  7. chaddy

    chaddy 1st gear

    Tossahan se lukee
    http://www.thermotec.com/products/11001 ... -wrap.html
    Siinä toisella rivillä jos joku ei ymmärrä lontoota lukee että toimii hell.... hyvin kunhan ei laita sitä combustion chambers,iin :lol:
    Nää mun jutut voi heit :wc:
    Kuhan tällanen loppuviikon kevennys
     

Kerro tästä muillekin!