pakosarjan keramipinnoite

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Elevator, 21.10.2007.

  1. Elevator

    Elevator 1st gear

    Oon vissii joku kaunispäivä, kenties, saamassa ittelleni tollaset magnum pakosarjat. Voisko tollaseen valusarjaan vetää pintaan sellasta keraamipinnotusta mitä peltisatseihinkin kuuleman/luetun mukaan saa? Mikä se pulju oli mikä sitä jumppaa suoritti, sekin oli täällä jossain joskus kai esillä ellen puhu viinoissani höpöjä?

    Voi että ku ei tuo viini sovi mulle :poff:
     
  2. SRV

    SRV 1st gear

  3. Elevator

    Elevator 1st gear

    Näyttää siltä että vien sarjat (jos tää niiden saanti on siis joskus jopa totta) tonne triagle motoriin, se noiden sivujen mukaan siellä tehtään pinnoitusta.

    Kiitos
     
  4. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    tää 2 päivän ränni nyt vähän kiusaa muistia mutta täällähän joku kaveri tarjos laitteitaan , siis uunia yms vehkeitä tuota varten..? Oli menossa joku koevedos just kasatulla uunilla tms. tuossa vähän aikaa takaperin.Muistaakseni tuolla yleistä puolella....
     
  5. SRV

    SRV 1st gear

    Tota kamaa saa tilattua sieltä ja voit vedellä vaik omas tallis... :eek:
     
  6. Elevator

    Elevator 1st gear

    Se on vähä sillee että ku ei oo sellasta ruiskua jolla ton tekee nii siitä mielellää vähä maksaakin 8) Tässä alkaa olee jo aika boheemi tän harrastamisen suhteen, tulee teetettyä yhtä sun toista. Hallille on tarkoitus saada kyllä uunikin, juuri tälläisiä touhuja varten, tiskikoneen viereen :wink:

    Onko tosta aineesta kellää käyttökokemusta, saako sillä oikeesti konehuoneen lämpötilan kovinkin matalaksi?
     
  7. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    ilmeisesti olis tehnyt työtkin tuo kaveri jota tuossa aijemmin muistelin.
     
  8. Elevator

    Elevator 1st gear

    Pitääpä yrittää etsiä haulla viel tätäkin
     
  9. laakkius

    laakkius Gearhead

Kerro tästä muillekin!