Palautetta kerhon nettisivuista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja Chevy ´53, 21.6.2005.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Jos sopii niin tässä hiukan palautetta kerhon webbisivuista:
    Market kaipaa päivitystä, lienee suuri osa autoista ja osista jo uusilla omistajilla.
     
  2. Swine

    Swine Gearhead

    Eikä tykkää toimia muulla selaimella kai kuin explorerilla?
     
  3. boomboom

    boomboom Gearhead

    Marketti-ilmoista on paha sanoo tietämättä onko vanhentuneita vai ei, jos joku huomaa oman vanhentuneen ilmoituksensa niin paras olisi lähettää web masterille tietoa asiasta, tällä hetkellä masteri on kylläkin lomalla ilmeisesti 18.7 asti joten sitä ennen asialle ei voi tehdä ilmeisesti mitään. Siihen millä sivut aukeaa en pysty ottaan kantaa kun en tajuu aiheesta mitään, webille vaan kyselyä perään.

    Vexi
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Heh, näistä kumpikaan ei taida enää olla myynnissä...! :lol:

    Plymouth 2d Road King -39
    1962 Imperial Crown Southhampton
     
  5. lake ender

    lake ender Gearhead

    Nostatetaampa taas tätä aihetta. Sivut on päitetty viimeks joskus toukokuussa ja nyt on jo elokuu. Onneksi on OD, jotta saadaan osat, juorut ja tietotaito liikkeelle.
    Toivottavasti uudet sivut on jo tekeillä ja ilmestyvät piakkoin. Nykyisellään noilla sivuilla ei tee mitään.
     
  6. boomboom

    boomboom Gearhead

    Kerhon nettisivut ovat nyt uudistuneet eli sinne vaan sitten kaiken maailman ilmoituksia markettiin ja muitakin juttuja kaivataan. Jos jollakulla on esim Harvest Runista kuvia niin niitäkin kaipaillaan, kirjoitettu juttu on jo valmiina. Samoin uusia mielenkiintoisia linkkejä voisi heitellä webmasterille ym. 8)

    Vexi
     

Kerro tästä muillekin!