Palautetta Swap & Meetistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja arzi, 30.5.2011.

  1. arzi

    arzi Gearhead

    Nyt on aika kumartaa ja kiittää Kouvolan äfiksen puolesta. Siis ISO KIITOS kaikille tapahtumassa mukana olleille, sekä myös yhteistyökumppaneille.

    Palautetta tapahtumasta on jo tullutkin ihan mukavasti ja kaikki on asiat kirjattu ylös. Jos tulee vielä jotain ruusuja tai risuja mieleen niin pistäpä niitä tulemaan heti tähän perään, tai yksityisemmin yv:llä, tai sähköpostilla toimisto(a)fhrakouvola.fi. Palautteen perusteella on tarkoitus tosiaan kehittää tapahtumaa edelleen parempaan suuntaan.

    Kiitokset vielä kaikille!
     

Kerro tästä muillekin!