palauttakaa vanha od ja pian!

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja osku12, 15.3.2016.

 1. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Äkkiäkös me siirretään kaikki höpinät sinne... Miks notkua täällä kaupallisella?
   
 2. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  V8 marketissa ei ole tekniikkakeskustelua. Ihan samoin sinne on erikseen mentävä. Eli on ihan sama, klikkaako ittensä toiseen foorumiin, vai kasimarkettiin. Paitsi, ettei oo sama.
  Ja just myynti/ostohommissa joku Veispuukki on ihan persiistä. Hakua ei käytännössä ole, eli homma perustuu sattumaan, jos kiinnostunut näkee sun ilmon just kun laitat, niin saattaa osua.
   
  palontie, rane58 ja janiluo tykkäävät tästä.
 3. janiluo

  janiluo Gearhead

  Vaikka foorumit ois kuinka last seasonia ja facebookit muotia niin en minä ainakaan halua selata facebookin sekavaa sotkua.
  Olen antanut OD:lle palautetta, sanonut että jos teette jotain uutta niin säilyttäkää vanhat hyvät ominaisuudet mutta turhaan. 1,5 vuotta olen odottanut mutta ei tämä V8-market mihinkään enää kehity.
  Mietin itsekin että haluaako käyttäjät siirtyä ja mihin mutta se selvinnee pian. Ylivaihde.fi:ssä on yleinen keskusteluosio ja lisää voidaan laittaa mutta ei ole tarkoitus tehdä siitä mitään keskustelupalstaa koska OD on siihen tarpeeksi hyvä...
  - Jani -
   
  murikka_, palontie, Pertti K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. poikelin

  poikelin Gearhead

  Komppaan edellistä täysin. Aikani seurasin facebookissa eri myyntiryhmiä. Jenkkijantterit laittaa osia myyntiin n viiteen eri ryhmään mitä seurailin. Ei mitää järkeä. Enpähän jaksa enää seurata. Vanha OD-myyntipalsta oli ja olisi edelleen paras.
   
  xarper tykkää tästä.
 5. xarper

  xarper Gearhead

  Sivut on tottakai omalla palvelimella mikä on maksettu vuodeks kerrallaan. Eikä kyseessä ole mikään VPS vaan ihan oma dedikoitu servu.
   
 6. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Siks ei olekkaan tullu käytyä V8 marketissa sen kummemmin kun sinne on erikseen mentävä.

  Mun mielestä foorumi uudistus nyt ehkä tarpeellinen, tää on huonompi kun vanha käyttää mutta jos vanhan kanssa alko olla massiivisia ongelmia niin ymmärrän vaihdon. Mutta V8 marketti on ja oli törkeä floppi ja ehjän korjaamista, oli siellä jotain parempia ominaisuuksia, mutta huonot puolet peittoaa hyvät.


  Sen lisäksi myyjän täytyy olla siellä missä ihmiset on, jos ihmiset on fasessa, pitää myydä siellä, jos ihmiset on odlla, pitää myydä siellä. Facemyynti jotenkin parantunut kun ilmotuksia voi helpommin floodata kuin ennen mutta en ostaja puolesta tiiä kun en ole koskaan ostanut facesta mitään.
   
 7. xarper

  xarper Gearhead

  Onhan se facebook tosi paska kun ihmiset ilmottaa miten sattuu ja pääasiassa kuvilla ni hakeminen on todella vaikeaa/mahdotonta. Ei se vaan sovi oikeen myyntialustaks mitenkään, jos et kyttää sitä kokoajan ni tuskin sieltä mitään löydät koskaan mikä laitettu aikasemmin myyntiin jo.
  Ihan yhtä epäkäytännöllinen kun tää V8 Market oikeestaan.
   
 8. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Weispuukit on just niin sekavaa sotkua, ettei niitä kenenkään hermot kestä...muutenkaan tajua miksi kaikki omat asiansa pitää levitellä koko maailman luettavaksi ?
  Joskus kokeilin toisten yllytyksestä, mutten koskaan tajunnut mihin sitä tarvii ? :odeek:

  Pysyn foorumeilla ja jos ne loppuu, niin sitten loppuu, mutta siihen en kuitenkaan usko.
   
  rane58 ja palontie tykkäävät tästä.
 9. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Tuohan näyttä fixulta, onneksi on vielä niitäkin jotka tekevät jotain, eivätkä vain valita :odwink:
   
  palontie, janiluo ja xarper tykkäävät tästä.
 10. janiluo

  janiluo Gearhead

  Joo tuli valitettua niin paljon että muiltakin meni hermo. Nyt muut saavat valittaa mulle mutta tuleepahan nähtyä sekin.
  :(
  - Jani
   
  palontie tykkää tästä.
 11. xarper

  xarper Gearhead

  Ja pyritään toimimaankin sit kun niitä valittelijoita tulee :)
  Eikä vaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos niinkun täällä on tapana...
   
  rane58 tykkää tästä.
 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Mahtavaa, että näitä foorumeita tulee lisää. Ennenkun joku sanoi, että näitkö kun oli 426 Hemi myynnissä, niin tiesi mistä etsiä. Nyt pitää käydä sata foorumia läpi, eikä silti löydä.

  Persoonallinen nimi uudelle saitille ;)
   
  Muokattu: 2.9.2017
  arskazone, rane58, Pertti K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Tästä täytyy kyllä olla samaa mieltä, vaikken 426 Hemiä tarvikaan.

  Muuten otsikon aiheeseen, niin pyörin aktiivisesti viidellä autoaiheisella foorumilla, joista kyllä OD (pl. marketti) on käytettävyydeltään selvästi paras, niin läppärillä kuin puhelimellakin. Minun mielestä, joku muu voi painottaa eri asioita ja olla eri mieltä, ei haittaa.

  Facebookkia koittanut omaksua nyt aktiivisesti muutaman kk:n (sitä ennenkin tunnukset oli useamman vuoden, mutta en juuri käyttänyt). Niin täytyy kyllä sanoa että on niin sekava, että ei sitä ainakaan alle puolen vuoden kokemuksella perusinsinööri opi käyttämään niin että kokisi olonsa kotoisaksi - aina tulee niitä "jaha, mitäs nyt tapahtuu" -hetkiä. Mutta se peruste millä jotkut perustelee FB käyttämättömyyttä, että siellä levitellään omia asioitaan, niin voin kertoa että OD:lla niitä levitellään kyllä huomattavan paljon enemmän kuin FB:n autoaiheisissa ryhmissä (ainakin missä olen pyörinyt). Että se peruste kyllä vähän ontuu. Mutta, en sinne ketään patista, päinvastoin.
   
 14. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Uusi sivusto kuitenkin on ja tulenee pysymään kaarnevapaana vyöhykkeenä.
   
 15. xarper

  xarper Gearhead

  Ei nyt hypätä heti johtopäätöksiin, jos kaarne myy ja ostaa tavaraa siinä missä muutkin ni mikäpäs siinä.
  Mutta jos toiminta jatkuu kuten täälläkin niin, noh... Katellaan sit uusiksi.
  Ei tuomita toisten palstojen perusteella ketään. Vaikka kyllä jos minulta kysytään ni kaarne pitäis poistaa täältä ikuisiks ajoiks :rotfl:
   
 16. janiluo

  janiluo Gearhead

  Olen miettinyt tuota nimiasiaa ja ajattelin että se eroaa Overdrivesta selvästi (ainakin jos ei osaa englantia) mutta mitä mieltä olette? Pitäisikö vielä vaihtaa nimeä joksikin ihan muuksi ettei OD:n huono maine myyntipalstana vaan mitenkään leimaa uutta sivustoa?
  Onko nimi-ideoita?
  :)
  - Jani -
   
 17. palontie

  palontie Gearhead

  Nimi on ihan ok,mitäpä sitä vaihtamaan.Kukaan tässä ole kukaan valtaamassa kirjoittajia sinne vaan puhtaasti myyntipalsta.
   
  rane58 tykkää tästä.
 18. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Loistava nimihän se on!!
   
  rane58 tykkää tästä.
 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Oikein käypänen nimi, turhaa muuttaa!
   
  rane58 tykkää tästä.
 20. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Tää paska tahmaa ja hyytyilee taas. Joko aletaan vaihtaan kaikki löpinät tonne uuteen?
   
  xarper ja Nikuzai tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!