Pallonivelen vaihto alatukivarteen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja buick8791, 2.4.2012.

  1. buick8791

    buick8791 1st gear

    Tämmönen homma pitäis tehdä, eli pallonivelen vaihto G-bodyyn/Buick Grand Nationalin alatukivarsiin. Kävin yhdessä firmassa kysymässä, josko sen tekisivät prässin kanssa. Eivät ottaneet työtyä vastaan, kun kuulemma tarvis viistettyjä holkkeja vasttakapppaleiksi, kun on niin hankalan muotoinen tukivarsi.

    Siis sen ta takia, ettei pallonivelen reikä mene soikeaksi palloniveltä poistettaessa tai uusia pallloniveliä paikalleen laitettaessa.

    onks ny asia näin, että homma on ongelmallinen, ite en usko? Itellä ei o prässiä, eli mites asia on homman kanssa edettäessä; neuvoja, tekijöitä jne.

    En enää viittis ostaa uusia alatukivarsia kera pallonivelten, koska uudet puslat on jo laitettu sisään Mopoukon avustuksella ja siitä kiitos hänelle!

    Kiitokset myös nimimerkille Jakujelpi jousipuristimen lainauksesta!
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Mie oon tainnu 3 kertaa vaihtaa alapallot GM:n tuotteisiin (kaikki vm. -75 eteenpäin), kaikissa pullahtanut prässillä 60mm hylsyn sisään, ei oo tarvinnu mitää muuta. :odroll: Vasta itseasiassa isoveljen -69 Cadillacista polettiin samalla tavalla alapallo ulos.
     
  3. mke77

    mke77 Gearhead

    ja jos "venahtaa" ni hitsillä kiine ,,,simoset 1cm mittaset saumat "kyljille"...
    ..joka konttorissa moista "varmistust" ei hyvällä katota..mutku siistit saumat vetää...ja nätisten maalaa, ni eiköhä kelpaa..

    ...nuissa "peruskikottimis" noi o iha jokapäivästä...joku 90luvu alun mazda mis o peltivarret, vaik olis uusikin varsi ni harakiri pallo o valmiiks hoto...
    ...
     
  4. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Palloniveliä löytyy myös ylikokoja jos reikä venähtää orggiskoolle holoksi.
     

Kerro tästä muillekin!