Pallonivelten työkalu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja subu-96, 28.11.2005.

  1. subu-96

    subu-96 3rd gear

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-WD-BAL ... dZViewItem

    Aattelin ostaa nuo.
    Onko kukaan tilannut tai jollakin käytössä tuollasia pallonivel puristimia. Näyttää aika käteviltä ja ei pahan hintaiset TEKEEKÖ NOILLA MITÄÄN?

    JA

    Mitenkä iso kopura/tuottonen pitää olla takan, että Excursionin pallot tippuu tuolla työkalulla.

    Fordissa on sama nivel kuin Rotke RAMissa
     
  2. hannux

    hannux 1st gear

    Vaikee sanoa. Näyttää ainakin ihan oikealta. Oon aikanaan 2v sitten etsinyt kohtuuhintaista tommosta. Väsäilin sitten korvaavan työkalun. Ongelmana oli saada se korvike pysymään suorassa homman alussa. Kohde oli -88 Camaron alapallot; onnistui se sillä virityksellä. Olis hyvä jos noita sais Suomestakin. Voisin harkita moisen ostamista; mitähän maksais jos tilaisit?
    Camaron shopmanualissa on kuvia kyseisestä kaarityökalusta.
    Samoin kiinnostas alatukivarsien sisempien päiden erikoistyökalut.
     
  3. subu-96

    subu-96 3rd gear

    Kuulin nyt, että nuo on oikein hyvin toimivat työkalut. Yhdessä jenkki autokorjaamossa keski-suomessa just tollaset käytössä. Jenkeistä ovat ostaneet pakettin.
    Pitää huutaa noi kaverin osoitteeseen jenkkeihin ja tuotattaa jollain konstilla tänne.

    Ei noita tunnu löytyvän mistään täältä!
     

Kerro tästä muillekin!