Paloseinä vai ei?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Capri26i, 12.7.2003.

  1. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    Tartteekohan bensatankin ja sisätilojen välissä olla jonkunmoinen paloseinä, vai voinko laittaa tankin vaikkapa takaluukuun? Caprihan on siis hattuhylly-härdelli eli takaluukusta on suora yhteys sisälle autoon.
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    kyllä täytyy.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Itselläni on kummassakin autossa tankki laitettu konttiin(alunperin alustassa). Toisessa myös täyttö kontin puolelta. Ei ole yksikään katsastusmies ikinä katsonut katsastuksessa peräkonttiin.

    Esim välikoppa Escortissa on tankki alunperinki peräkontissa, eikä niissäkään yleensä kovin kummoisia paloseiniä ole(ovat yleensä täynnä esim kaiutinreikiä yms). Ja läpi menee.
     
  4. 67

    67 1st gear

    ei ne oo mullakaan mitään,leimalla sanoneet,vaikka tankin konttiin siirsinkin.
    mutta tein silti,alumiinistä semmosen jonkinmoisen paloseinän.että voip kysyttäessä näyttää,ettei se takapenkki o suoraan tankin vieressä.
     
  5. Holley

    Holley Gearhead

    Nimenomaan III -Caprista tuli kaverilleni nootti, vaikka laittoi turvatankin. Piti olla väliseinä ohjaamoon. Se teki sinne ronttiin sellaisen irroitettavan alumiinipaneelin. Porrasperäiset härvelit on sitten asia erikseen, niissähän on takapenkin selkänoja. Vaikkei tietenkään jossain palotilanteessa paljoa autakaan, niin normaaliajossa ei tule bensahöyryt sisälle sotkien kuskin ajolinjoja vaaratilanteita aiheuttaen...
     
  6. fisu

    fisu Gearhead

    -67 darttiin jouduin tekemään tiiviin paloseinän pellistä kun oli takaluukussa tankki.
    näin v.-95
     
  7. Karva

    Karva Gearhead

    Mikäli tankki on alumperin sijainnut takapaksissa ja paloseinä on vähän niin ja näin ei sitä tarvi muuttaa, jos taasen ei ja laitat tankin paksiin on rakenne muutettava sellaiseksi jotta se estää tai hidastaa palon etenemistä siinä määrin jotta autosta voidaan turvallisesti poistua ...

    Kuullostaa jopa järkevältä mutta käytännössä asia on konttorin päätettävissä ...
    :-o :-o :-o
     

Kerro tästä muillekin!