Palvelemme hetken kuluttua.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jordan, 29.5.2012.

  1. Jordan

    Jordan Gearhead

    Kertokaapa hyvät herrat, Rouvat, että kuinka pitkä aika tuo hetki oikein on?
    Tällä hetkellä yritän ottaa yhteyttä vielä auki olevaan liikkeeseen josta vuosi sitten hankin ruohonleikkurin, nytten vasta 25min jonotettu asiakaspalveluun. Tänään jo yli tunnin töissä jonottanut ni alkaa tympimään.

    Jori
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Hetki on tuossa tapauksessa sama kuin mannen muutama. 2-100 :rotfl:
     
  3. wili

    wili 3rd gear

    Täsmennys. Tuosta on ihan oikeuden päätös. Veli kysyi veljeltään "saanko ottaa muutaman puun metsästä?" No toinen antoi luvan ja hermostui nähtyään lopputuloksen. Oikeuteen mentiin ja tulos oli ettei käsitettä muutama ole määritetelty. Nyt se on käräjäoikeuden päätöksellä 2-99 (sen ylärajan verran oli runkoja kaadettu). :rotfl:
     
  4. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Enemmän tai vähemmän OT, mutta maanantaina bongasin Keravalla jäätelökioskin ikkunassa lapun: Hetkinen. Tulen kohta.
    Vilkas mielikuvitus lähtikin sitten kiitolaukkaan ... :odroll:
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Jos ymmärsin oikein, ei tuo käräjäoikeuden päätös sitä mihinkään rajaa. Totesivat vain, että muutama voi olla ainakin 99. Vai todettiinko että jos yhden vielä olisi kaatanut, niin ei enää olisi ollut muutama? Toki korkeammissa oikeuasteissa tuokin voi saada eri tulkinnan.
     
  6. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    perjantaina noita jonotuksia tuli kokeiltua.... kelan hetkinen oli 42 min, iffissä hetkinen kesti 23 min oman työnantajan palkanmaksuun soittaessa hetki oli 3 min ja takaisin soittaessa heidän hetkinen oli tunti. Mutta yllätys oli sonera, nauhoite käski odottaa hetkisen ja se oli noin 5 sekuntia :)
     
  7. ajomies

    ajomies Gearhead


    Kyllä kai siinä jokin raja on, jos ei ole kuin viisi ja ottaa kaikki, ei voi olla kyse muutamasta. Tai sitten jos on miljardin verran ja ottaa tuhat, ei se ole kuin muutama, eli ei kai tuota voi tarkasti määrittää.
     
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    ^No tuossa nyt ei ole mitään järkeä - jos sinulla on 5 autoa, niin sekö ei ole muutama, mutta esim. 2 niistä on? Eli sinulla on muutama + 3 autoa? Vai lakkaako se 5 olemasta muutama vasta kun joku "ottaa" ne?

    Olikos täällä se pilkunviilaustopikki jossain...?
     

Kerro tästä muillekin!