Paperiton pyörä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja PA-LA, 1.1.2008.

  1. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Jos olis tiedossa just oikea merkki ja malli mutta ei ole papereita, mites tälläisten kanssa kannattaa toimia? onko mahdollista saada rekisteriin ilman minkäänlaisia entisiä papereita? Ei ole enää alkuperäinen mutta kuitenkin ns katulaillinen ei varmaan sekään asiaa helpota? Neuvokaas nyt tyhmää pyöräharrastuksen aloittajaa pitääkö unohtaa vaikka kuinka kiinnostaisi? ps. koitin kyllä haulla mutta ei aikaisempia aiheeseen liittyviä topikkeja löytyny(tai en osannu vaan hakea)
     
  2. wili

    wili 3rd gear

    Sama kuin autopuolen metsälöydöissä: todistettu historia taaksepäin jos ei luovareita ole. Jos edellinen rekisteri tiedossa niin yhä helpottuu. Mutta ilmankin onnistuu. Nimimerkillä rippilahjaksi saatu Tunturi SS uudelleen kohta rekisterissä. 8)
     
  3. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Onko laite joskus ollut rekisterissä? Vai onko kyseessä vain osista kasattu pyörä jolla ei ole koskaan ollut mitään identiteettiä?

    Jos pyörä on joskus ollut kilvissä menetellään edellä kuvatulla "metsälöytö"-tyylillä. Jos taas kyseessä on kasattu laite niin silloin ei ole muuta mahdollisuutta kuin rekisteröidä se omavalmisteena joka taas on vielä toistaiseksi melkoinen urakka.
     
  4. tiili

    tiili Gearhead

    Ja sitten sellainen huomio,että Harley-Davidsonia on vaikeata saada rekisteröityä metsälöytö papereilla,poikkeuksena jotkut 20-luvun vehkeet.
    Britit ja japsit ym. ei varmaankaan tuota ylitsepääsemättömiä ongelmia rekisteröinnissä metsälöytö papereilla. Omavalmiste jutut varmaankin selvennee kohtapuolin,innolla odottaen...
     
  5. pässi

    pässi 3rd gear

    Tai tee kuten ystävämme tiili ja hae siirtokilvet jollain papereilla ja ajele niillä monta vuotta... :rotfl: :eek:
     
  6. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Kiitos vastauksista en vaan kerennyt tietoja avuksi käyttämään kun myyjä empi kaksi viikkoa myyntiä. Siitä suivaaantuneena vaihdoin perheen käyttölintan harlikkaan :D (nyt sitten ajellaan kaverin uunolla).
     
  7. tiili

    tiili Gearhead

    Siis olenko minä ajellut joskus siirtokilvillä? täytyy tunnustaa että olen.Kun ite tekee motskarin, siitä tulee niin omannäköinen,että sen kilpiin saaminen taitaa olla ylitsepääsemättömän vaikeaa...
     
  8. pässi

    pässi 3rd gear

    Nii, munkin mielestä sulla on pitkä keula ja korkee hoijjakka... Niinku pyörissäskin... :eek: :rotfl:
     
  9. tiili

    tiili Gearhead

    Eiköhän sulla ole ennätys niissä pituuksissa näillä kulmilla...ja vähän muuallakin.
     

Kerro tästä muillekin!