Pari pientä kysymystä T-Bird SC:stä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ceecee, 28.6.2005.

  1. arrakis

    arrakis 1st gear

    Mitä uutta kaipailet? :-?

    Käy kattoos Finntbirdsillä...siellä taitaa nykyään kaikki lintujutustelut olla...
     
  2. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    No eipä ihmeempiä...mutta täähän on hienoo katsottavaa tuolta Finntbirdsiltä:
    1370 viestiä, 107 rekisteröityä käyttäjää.
    Upeeta stansaanila!
     
  3. arrakis

    arrakis 1st gear

    Niin no, vähemmän viestejä, mitä esim. sinä olet kirjoitellut tänne...

    Mitä muuten tuo viimeinen kirjoittamasi sana tarkoittaa...? :-?
     
  4. OT

    OT 3rd gear

    JOS uutta kaipailette:

    Kertokaapa alan miehet, saako vapari t-birdien melko laiskan (140hv) koneeseen joillain melko helpoilla virityksillä tehoa, kuten esimerkiksi putkiston vaihtamisella vapaammin virtaavaksi ja ns. 'sport-ilmansuodattimen'
    asennuksella? Kertovat monilla ulkomaisilla sivustoilla näiden olevan ahdistavia paikkoja. Kertovat myös hevosvoimien nousevan jopa lähelle kahta sataa.
    Niin ja vielä mitkä ovat suoritusarvot vakio 3.8 koneelle 0-100km/h kiihdytyksessä, tästäkin liikkuu eri tietoja 7-15 sekunnin eri puolilla.
    Kiitoksia
     
  5. '82 Le Sabre

    '82 Le Sabre 1st gear

    Re: JOS uutta kaipailette:

    Jostain syystä vois kiinnostaa muakin... :odroll: Tuplaputket oon aatellu muutenkin tehdä. Sopis niin justiinsa tämmöseen autoon. 8)


    Stan Saanila??? mitähän se juippi tähän liittyy??? :lol:
     
  6. arrakis

    arrakis 1st gear

    Saadakseen noin 60 hevosvoimaa lisää tuosta motista, pitää tehdä enemmän kuin putkisto ja ilmansuodatin. Ilmansaantia voisi tehostaa muutenkin, ainakin heti alkuun ottamalla air silencer pois. MAFS:in vois vaihtaa etc. Suurimman hyödyn, jos putket tekee kuitenkin, niin saisi porttaamalla kannet.

    Kansien vaihdolla / porttaamisella tekee jo aika paljon, ja sen jälkeen ollaan jo lähellä tuota 200 hevosvoiman rajaa, näin uskallan väittää. Lisäksi vielä ne putket, niin muutos on huomattava.

    Alkuperäisen paneeli-ilmansuodattimen tilalle kannattaa laittaa K&N:n paneelisuodatin. Huomattavasti parempi kuin alkuperäinen, ja tehoakin tulee lisää muutama hepo. Allekirjoittaneelta löytyy muuten myynnistä yksi vähänajettu ja hyväkuntoinen suodatin, jos jotakuta kiinnostaa... :wink:
     
  7. OT

    OT 3rd gear

    Katsokaahan

    Katsokaapa seuraava ID nettiautosta : 1832026 On muuten SC melko halvalla myynnissä, epäilyttää tuo alhainen hinta ja tuo moottorin ylimääräinen ääni.
    Onkohan täysi susi?
     
  8. Medium Gorilla

    Medium Gorilla Gearhead

    Re: Katsokaahan

    YV:tä laitettu.
     
  9. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

    Mikäs tuon tarina mahtoi olla,jäi vähän kaivelemaan että olisko vaan pitäny hakea pois,oli vaan vähän turhan kaukana,hinta oli kyllä kohillaan...
     
  10. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    Mitä eroa on vapaasti hengittävällä ja ahdetulla, onko muuten sama pata mutta ahdin lyöty koneen päälle vai mitä?

    Mistä etupään tärinä voisi johtua?
     
  11. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    asensin tänään tuosta toisesta renkaat alle ja tärinä jatkuu.
     
  12. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

  13. electra1

    electra1 Gearhead

    Ajelen tosta usein ohi, ja kävin vilkasemassa... Ei paha projekti. hinta oli aiemmin paljon kovempi. Kävin yks päivä sitten uudestaan, kun kaveri kertoi hinnan tippuneen. Mennyt oli...
     
  14. arrakis

    arrakis 1st gear

    Jep, Pirkanmaalle auto tuli.... 8)
     
  15. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

    Tarkottaako toi että nyt sulla on 2 SC:tä työn alla?
     
  16. arrakis

    arrakis 1st gear

    :lol: Ei sentään, kyllä yks riittää....ehkä... :wink:
     
  17. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    täällä yks lintubongari lisää joukkoon, tuollainen base / lx mallinen tbirdi hakusessa hintaluokassa 3000-4000€ eli ei kalliimmasta päästä, mihin kannattaisi kiinnittää huomiota kun lähtee katsomaan autoa? puurot ja vellit oikeilla osastoillaan, käsijarru kuulemma? mutta mites ei niin näkyvät viat, sähköviat sun muut, mihin kannattaa kiinnittää huomiota ja mikä taas antaa aihetta jättää kyseisen biilin ostamatta?
     
  18. arrakis

    arrakis 1st gear

  19. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    ekaa ehdokasta käyty kurkkaamassa, aika elähtänyt ja kulahtanut pirssi ulkoapäin, parkkien lasit halkeillu, ajovalot haaleat, takavalopaneeli vähän repsotti mutta koneessa puurot ja vellit oikeilla osastoilla, ei rähmää missään eikä edes ihmeemmin hionnut öljyä. ei abseja, rumpujarrut takana ja käsijarru ei pelannut. kilometrejä takana vähän reilu 270tkm. koneessa oli kyllä vetoja ja vaihtoi komiasti eikä mistään kuulunut kolahduksia vaikka testilenkillä sihtasinkin pariin routamonttuun :D njoo ja kuskinoven sähkölasi hajalla, ensin ei mennyt alas, sitten pieni tökkäys ja humahti oven sisään, moottorilla ylös ja 10cm vajaaksi ettei mennyt kiinni, käsin ylös ja pari kertaa nappulalla "vauhtia" nostokoneistoon ja rusauksen kera ikkuna jäi ylös paikalleen, taitaa olla tyyppivika noissa? ei varmastikaan paras vaihtoehto tarjolla olevista mutta ei autona aivan huonokaan, ruostetta kuskinoven pohjassa ja sivuvilkkujen ympärillä. digimittaristo joka pelasi, samoin ajotietokone ja ainakin cruise toimi. jos viikonloppuna kerkeisi käydä vielä yhtä katsomassa.
    kun oltiin menossa tätä vehjestä katsastamaan huomattiin yhden jobbariliikkeen pihassa tuollainen perusmallin teepirdi, puskurit kamalassa kunnossa, ei kesäpyöriä, ajettu 190tkm ja hintapyynti kohtuu helvetinmoinen. samassa pihassa 80-luvun lopun opeleita 4-numeroisilla hintalapuilla.... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!