Paripyörä gemsun neliveto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja miguli.jalkanen, 17.12.2016.

  1. miguli.jalkanen

    miguli.jalkanen 1st gear

    Smortse taas.
    Nyt alkaa oleen gemsussa vikaa vikaaja vikaa. Ei näköjään riittänyt jarru ja laatikkoviat prkl.Nyt ilmaantui nelivedossakin onkelmmoo.
    Normiajossa toimii hyvin mutta tuossa männäyönä kun yritin nykiä liukkauden yllättämää kanssa-autoilijaa ojasta niin eipä luonnistunut.
    Kun joutui ns rasitukselle niin alkoi rattaat hyppimään yli eikä etutassut vetäneet lainkaan. Rutina vaan kävi. Taitaa siis etuperä olla kaput? Vaiko napalukot? Apuuva.
    Kyllä harrastaminen on kivvoo
     
  2. kapa73

    kapa73 2nd gear

  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jäähän siihen useempikin mahdollinen paikka. Mutta se etuperän kytkentäjutska on sellanen, että jos se ei saa rauhassa vedottomassa tilassa mennä paikalleen, se jää "huulille" ja lipeää helposti.
     
  4. miguli.jalkanen

    miguli.jalkanen 1st gear

    Kardaanin spoorithan sieltä on menneet. Täytynee alkaa metsästämään osaa jostain. Koskinen heitti arvion että tehdaskorjattu maksaa 500-600. Kovin on arvokas käppyrä.
     

Kerro tästä muillekin!