Parkit ja vilkut hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja xarper, 18.10.2017.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Kulkeeko nuo molemmat sen rattiakselissa olevan katkasijan läpi?
    Hukassa on pyyhkijät, parkit ja vilkut, ensin hävis vilkut ja vikaa ehtiessä loputkin.

    Sulakerasialle meneviä piuhoja on joku ite korjaillu joskus ja vanha sulakerasia näytti sille että olis vähän sulanukkin jossain vaiheessa joten vaihoin uuden tilalle kun sitä sai aina välillä potkia että puhallin toimi, no nyt se toimii mutta muuhun siitä ei juuri apua ollu... Ja nuo omat sätökset tuolla tekee vähän hankalaks piuhojenkin tunnistamisen kun värit on mitä sattuu...
    Kyllä koettelee!

    -68 Satellite.
     
  2. xarper

    xarper Gearhead

    Hetken jakso ajatuksen kanssa tutkia ni löytyhän ne sieltä... Sulakerasian päivityksen yhteydessä oli unohtunut yks hyppyjohto mikä oli vanhan sulakerasian pohjassa kahden navan välillä ja vilkuille oli johto poikki rattiputken sisällä.

    Nyt vielä ne kadonneet pyyhkijät kun löytyy ni bueno.
     
    Rotten tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!