Parkkikolari New yorker

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Sdkillah, 1.10.2017.

  1. Sdkillah

    Sdkillah 1st gear

    Elikkäs yhdestä autosta jouduin rikosilmoituksen tekemään sähkösesti kun pappa ei suostunut autoni naarmuttamisen jälkeen pysähtymään edes keskustelemaan tapahtuneesta. Lähti ruudusta peruuttamaan siten että autonsa raapaisi kuskin takanurkasta maalit pois ja kromipuskuriin jäljet jonka jälkeen yksi rouva meni sanomaan että ajalta takasin ruutuun kun osuit tuohon jenkkiin. Pappa sano vaan että jaa ja peruutti uudestaan autooni kiinni ja kaasutti pois. Siinä sitten jäin hölmönä tuijottamaan poistuvaa autoa. Että paljonkos tuollaiseen vm 1966 yorker Iin maksaa takapuskuri ja kulman paikkamaalaus suunnilleen että tietää vähän paljon korvauksia saisi?
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Pa*ka homma, hyvä että on silminnäkijöitä. Mutta eiköhän se arvio kannata ottaa jostain kolarikorjaamota. Ja puskurin hinta eBaysta tms.

    Kerran kanssa todistin tilannetta kun ukko peruutti ihan reippaalla vauhdilla toisen auton kylkeen ja pokkana vaan lähti ajamaan pois. Joutui vielä jonottelemaan että pääsi pois parkkipaikalta. Silminnäkijöitä varmaan puolenkymmentä, minä sain valokuvankin törmäilijästä. Osui kyllä niin hyvin että vain vetokoukku oli osunut renkaaseen, autossa ja vanteessa ei mitään jälkiä. Omistaja meinasi käydä renkaan tarkistuttamassa huoltiksella.
     
    palontie tykkää tästä.
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Juu pertin ohjeilla menisin iteki.
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Tarkkaa esimerkkiä ei ole, mutta muutama vuosi sitten vakuutusyhtiö korvasi maalauksen Korealaisen takapuskuriin, maalauksen osuus 500 e, mitään paikattavaa naarmua ei ollut, vain skraapu. Puskurin irroitus ja kiinnitys toiset 500 e, ja laina- auton korvaus 250 e, eli ei ihan halpaa hubaa.
     
  5. xarper

    xarper Gearhead

    68 satellite, kuorma-auto peruutti keulaan.
    Puskuri mutkalla, valonkehys rullalla, lokarin päällä menevä lista mutkalla ja lokari tottakai rutussa.
    Joku 4000 laittovat tilille rahaa. Ite piti katella osat ja hinnat.
    Vielä ne on samat osat paikallaan, oikastuna.
     
    Saetkae, Rotten, Mäöräkoera ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Onkohan joku muukin tuumaillut sitä että mikä on oikeasti syy siihen kun ei löydy näitä hinnaltaan "harrastajaystävällisiä" maalaamoja?
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vakuutusyhtiöiden työthän on hinauksienkin hinnat vetänyt pilviin.
     
  8. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Multakin kolhittiin muutama vuosi sitten Oldsin takapuskuri, sain vakuutusyhtiöltä korvauksen ja tilasin uuden puskurin mutta oli väärän Olds-mallin puskuri. o_O
    -Eikä ole vieläkään tullut 2.000 euron puskuria vaikka tein heti reklamaatiota ja sain myyjältä epämääräisen vastauksen, rahatkin meni..... :(
    Ps. Myyjä vaikuttaa tällä voorumilla voimakkaasti...:oops:
     
  9. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Mitä siihen satelliteen kävi :rolleyes:
     
  10. xarper

    xarper Gearhead

    Häh?
     
  11. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Vitsi. Siis että satellite olis kestänyt ja vastapuoli ei.....
     
  12. xarper

    xarper Gearhead

    Ai vittu munasillaan sängyssä makasin aamulla melkein hereillä ni meni ihan ohi :poff:
     
    SauliK ja caprice305 tykkäävät tästä.
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mikäs tää tällänen myyjä on ettei muut mene saman retkun touhuihin?
     
    Saetkae ja xarper tykkäävät tästä.
  14. urho3

    urho3 Gearhead

    Laitas rane nimiä vaan kehiin niin osaavat välttää myyjää.
     
    Saetkae, xarper ja chevytb02 tykkäävät tästä.
  15. xarper

    xarper Gearhead

    Kyllä, jos oikeesti tämmönen heppu täällä pyörii ni nimiä vaan kehiin, on aika kallis puskuri muutenkin.
     
  16. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Nimet kehiin, arvaan jo kyllä......
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nimi kehiin tai vaikka nimimerkki alkuun :D
     
  18. Rane 58 taitaa viitata minuun , kerron nyt miten asia on mennyt omalta näkökannaltani.

    Olds 98 takapuskuri kyseessä ja aihiota ei meinannut löytyä , kun sen vihdoin löytivät en enää kerennyt sitä paikanpäällä tarkastamaan (ja tässä tapauksessa se olisi todennäköisesti kelvannut koska autoa ei ollut vieressä) Varoitin Ranea ettei tilattaisi näkemättä mutta hän ehdottomasti halusi ottaa riskillä sen saatavilla olevan.

    Jouduin järjestelemään tälle yksittäispuskurille kyydin toiseen konttiin(ei omaani) josta tuli lisäkuluja , näistä ei Ranea veloitettu , ja kun se saapui Suomeen kävin noutamassa 250km päästä ja vein Ranelle sen henkilökohtaisesti ja paketti avattiin yhdessä korjaamolla jossa auto oli. (tästäkään ei tullut Ranelle kuluja)

    Rane sekä korjaamon asentaja katselivat puskurin läpi kanssani ja kaikki todettiin että se on korjaushitsauksista huolimatta hieno ja hyvän näköinen. Rane oli tyytyväinen ja niin olin minäkin kun sain autettua harrastajaa hädässä.

    Muutamien päivien päästä (ehkä viiko tms) sain soiton että puskuri ei ole mitoissaan , takavaolojen aukot eivät olleet keskeisesti ,ihan kuin puskuria olisi venytetty.

    En tiedä minkä auton puskuri se sitten olisi jos ei 98 Oldsin , se on kuitenkin isoin mallisarja ja kaikkien mielestä se oli oikean mallinen silloin kun olin paikalla.

    En ole saanut kuvia ongelmasta , mutta tottakai asia koitetaan korjata , mutta ei niitä aihioita osaa mistään taikoa ,jos niitä ei ole ,niin ei ole. Etsintä jatkuu.

    Tää on oikeasti välillä aika salapoliisityötä ja jokainen voi toki koittaa itekkin jos luulee että tää on helppo juttu. Väkisten välillä sattuu huteja mutta ne on AINA hoidettu kuntoon tavalla tai toisella.

    Olen koittanut viedä esim 58 Edselin puskurin joka tuli elli edseliin ja olikin isompikorisen puskuri , ja koitin viedä sitä lentokoneessa mutta sitä ei saanut tavaroihin edes rahalla ja suora lähetys aivan järkyttävän hintaista , joten toin toisen , oikeanlaisen seuraavalta reissulta ja nyt miulla on reilun tonnin arvoinen koriste autotallin katossa , ei sille ostajaakaan ole löytyny , joten täytyy kait sitte ettiäö auto siihen puskuriin.... Tämä Edsel tapaus oli helpompi hoitaa kun uusi ja oikeanlainen aihio löytyi.
     
    cdv70, Herje, xarper ja 1 muu tykkäävät tästä.
  19. xarper

    xarper Gearhead

    Toivottavasti homma hoituu niin että molemmat osapuolet ovat vielä tyytyväisiä.
     
    rane58 tykkää tästä.
  20. 66 New yorkerin puskuri maksaa Suomeen tuotuna 1300€ ,alkuperäisestä aihiosta kunnostettu , uudelleen kolmikerroskromattu. Pitkäveteistä , likaista ja vaativaa käsityötä niin hintaa kertyy. Venäjältä etsin vaihtoehtoja mutta siellä ammattimiehet vielä kalliimpia ja huonosta työstä ei kannata maksaa. ja siellä nyt muutama muukin muuttuja kun hiukan eri kultturi...
     

Kerro tästä muillekin!