Paskat tuotteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Quest, 5.9.2009.

  1. OpaS

    OpaS Gearhead

    En mä paskoista tuotteista tiedä, mutta noista pumppupulloista.

    Wurthin pumppupulloissa kuten lähes kaikissa muissakin on FPM- eli viton-tiiviisteet. Wurthin puhdistusspray -niminen aine sisältää vain teollisuusbensiiniä ja propan-2-olia. Viton-tiivisteet toimivat kyseisen aineen kanssa.
    Monet muut vastaavat puhdistusaineet sisältävät myös asetonia, joka aihettaa viton-tiivisteiden turpoamisen. Tuollaisia pumppupulloja on olemassa myös EPDM-kumisilla tiivisteillä. EPDM kestää kyllä pelkkää asetonia, mutta turpoaa teollisuusbensiini-propan-2-oli -aineessa.
    Pumppupullojen toimimattomuus johtuu yleensä siitä, että siellä pumpussa oleva tiiviste turpoaa niin, ettei ilma pääse männän ohi kun pumppua vetää ulospäin vaan pumppuun vain tulee alipaine ja tuntuma on kuin kuminauhaa venyttelisi.
     
  2. f34

    f34 Double Gearhead

    Pumppupulloistahan vois kohta perustaa ihan oman topicin....
     

Kerro tästä muillekin!