Paskat tuotteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Quest, 5.9.2009.

  1. Make.S

    Make.S Gearhead

    Motonetin jarruputkien "prässäys-setti".
    Putkea ei saa millään jumitettua leukojen väliin ja jos sattuu saamaan, niin kartio muotoutuu kupariputken muotoiseksi eikä toisin päin.
    Jos jotenkin se kartio sattuu muotoilemaan kupariputkea, niin tulos saa omistajan kurkusta kumpuamaan itkun ja naurun sekaista mölinää, tulos ilmeisesti muistuttaa koirankullia enemmän kuin itse koirankulli.

    Halpis epäkeskosta saa muutaman tunnin käytön jälkeen "hauskoja" ääniä ja "vipoja".

    Dekkerin porakoneesta saa etupihan pettävän savuverhon ja isku pysyy päällä vaikka mitä vipua kääntelis.

    Halvat apikopihit ja peltisakset nostaa kummasti verenpainetta.

    Poranterissä, ruuveissa ja ruuvivääntimen kärjissä ei kannata säästellä, voi tulla kalliiksi ja teettää hieman lisätöitä.
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Mulla on siis ens kesänä tiedossa mukavia hetkiä jarrujen parissa... :rotfl: :poff:
     
  3. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Saa sillä kartioita tehtyä. Ekaks painetaan sillä pylpyrällä, missä on putken sisään menevä tappi, se putken pää tynnyrin muotoiseksi. Seuraavaks pienellä kuulapäävasralla naputellaan se tässä vaiheessa koirankullin näköinen putken pää matalaksi vastaraudassa olevaan koloon. Sitten painetaan puristusruuvin päässä olevalla kartiolla putken päässä nyt oleva suora levitys kartiomaiseksi. Lopuksi porataan putken pää auki sopivan kokoisella poranterällä. Kuulostaa hankalalta, mut käytännössä sujuu ihan näppärästi kunhan homman oppii. Ja kartioista tulee ihan hyviä.
     
  4. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -Ei kuule huvita yhtään! :mad:
    Remontin jälkeen asentivat nähtävästi (kun ei näe) tommoset lamput käytäviin. Rupee siinä aamulla puolinukuksissa hämärässä rapussa kompuroimaan.. :odroll:
     
  5. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Ei meillä ainakaan ole mitään ongelmajätelaitosta naapurissa joten heitän ne normaalisti roskiin. Ehkä jos joku maksais ylimääräisestä raijaamisesta niin voisin harkita jonkilaista erillisvientiä.
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mä oon käynyt zadissa jossain kerrostalossa työmaalla, missä oli arkkitehti piirtänyt loisteputket rappukäytävään :poff: Toi on vähän samaa kastia ja noi energiansäästölamput ei nekään käsittääkseni tykkää siitä, että tuhat kertaa päivässä sytytetään ja sammutetaan...

    No, tarttee alkaa tuottamaan pimeesti noita hehkulamppuja jostain. Mahtaa olla Osramin ja vastaavien puljujen osakkeet hetken aikaa nousussa :eek:
     
  7. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Hmm.. Ettei vaan Kamelilla olis osuutta "puolinukuksissa hämärässä rapussa kompuroimaan..." :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    No juu, aika v-mäisiähän nuo eko-lamput on rapuissa tms missä automaatti ohjailee. Ja halvat vielä ihan onnettomia mitä valontuottoon tulee :(
     
  8. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Kävin just honkkarista ostaas 60kpl 60W hehkulamppuja 35c kappale.

    Lämmittävät pakkasella mukavasti sisätiloja, kesällä niitä ei tartte polttaakkaan, eivät ole sitä ottaneet huomioon :eek:
     
  9. Mosse

    Mosse Gearhead

    Täysin OT, mutta noiden valmistushan loppuu jossain vaiheessa. Täytyypä ostaa lapsenlapsillekin varastoon, vaikkei niistä olekaan vielä mitään tietoa. :p

    Olkkarista meni tuollainen rakentajan asentama kesto lamppu, 10e kappale, kesti kokonaisen kuukauden muuten.

    No hehkulamppi 1e kappale. Kummankohan ostin?
     
  10. Ricu187

    Ricu187 1st gear

    Einhell (Ein Hell = yks helvetti) iskuporakone, kolme kertaa jaksoin viedä takuuseen, vikalla kerralla hajos istukka autossa kotimatkalla, lensi roskiin.
     
  11. 660

    660 1st gear

    meille hommattiin tollanen esl energiansäästölamppu, säästyhän siinä energiaa ku ensin se palo 7 sekuntia ja sit oli 11 sekuntia sammuksissa :odroll: tollai se vilkku jatkuvasti, yritä ny siinä tehdä sit jotai :mad:
     
  12. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    No tuohan on sitten yhtä hyvä kuin fillarin mukana tulleeseen patterilamppuun tekemäni lediviritys. Teho ei ole kovin kaksinen, ja kosketus tosiaan pätkii, joten samoilla pattereilla on poljettu jo vaikka kuinka monta talvea. Mutta vähemmän siinä alkuperäisessä hehkulampussa olisi ollut käytännön tehoa, kun ei niitä pattereita tulisi kuitenkaan uusittua sitä tahtia mitä niitä tyhjenisi. Onneksi kaupungissa valoilla ei tarvitse nähdä, riittää että tulee nähdyksi.
     
  13. xr4Ti

    xr4Ti 1st gear

    Meillä oli kans tosi energiaa säästävä malli.
    Avaa paketti ja ravista osat pöydälle. :mad:
     
  14. boltsi

    boltsi 1st gear

    Mulla on Einhellin käsisirkkeli kestäny helvatin hyvin 30m2 talli on tehty, kattopeltejä ajettu ollu kaverin työmaalla ja se vaa pyörii... Ja ostohinta tais olla 45€! Kerrankin halvalla toimivaa, tai jopa hyvää...
     
  15. ohc205

    ohc205 1st gear

    Mä oon rikkonu lukemattomia bilteman työkaluja, rälläköitä, räikkiä, 3/8-1/4 hylsyadaptereita, torxseja, vaikka mitä. Ja aina kun meen viallisen tuotteen kanssa tiskille, niin ne vaan lykkää uuden ehjän tuotten kouraan. Sanoisin loistavaa asiakaspalvelua.
     
  16. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Uusi Poulan merkkinen made in china moottorisaha. Ei meinannu käydä ollenkaan, sitten kun sai käymään jotenkin, niin teräketju lensi helkkariin ekan pöllin kohalla, ja kun sai ketjut takas ja yritti vetää käyntiin, niin jäi koko naru kahvoineen käteen :poff: Palautin takas kauppaan, ja ostin muualta Stihlin.
     
  17. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Nokia 6600 fold. Parempi puolisko vaihtoi tuommosen kapulan itselleen huhtikuussa. Sittemmin laite on vaihdettu uuteen kolmesti ja käynyt huollossa ainakin puolenkymmentä kertaa, ja ei. Sama vika vaivaa aina. Puhelin jumittuu satunnaisesti kutosnäppäimestä.

    No nyt lopulta kun on tullu ajeltua luurin huoltoreissujen vuoksi reilut 400km ja lärpätettyä puhelimessa Nokia Caren, takuu- ja rekalamaatio-osastojen kanssa ties kuin kauan, suostui Nokia vihdoinkin kaupan purkuun. Saas nähä minkälainen tivoli sen kanssa vielä on, kun kyseessä on ns. kytkykauppapuhelin. Oiskohan nyt parisen viikkoa kulunu siitä kun Nokialta viimeks soittivat ja lupasivat hoitaa asian kuntoon operaattorin kanssa, mutta eipä tuolta mitään ole kuulunut.
     
  18. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Jyskin "huonekalut". Sanonta markalla markan tavara pätee hyvin.
     
  19. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Kenwoodin prospero monitoimikone jossa kaikki mahdolliset toiminnot taikinanvatkauksesta ja kermansekoituksesta mehulinkoon ja lihamyllyyn. Hintaa oli kuin paremmallakin tuotteella. Konetta ehdittiin käyttää ehkä 10 sekuntia tyhjäkäynnillä jonka jälkeen ehdittiin käyttää 5 sekuntia mehulinkoa ja laakeri jumitti kiinni, rikkoi samalla jotain moottorista. Takuuseen sai uuden laitteen ja myyjä ihmetteli kuinka voi olla mahdollista kun tälle kyseiselle tuotteelle ei ole vuosien myynin aikana yhtä ainutta palautusta. Uutta konetta testattaessa kävi juuri samoin, laakeri hirtti kiinni ja sama lopputulos, moottori ilmeisesti repäisi itsensä irti kannakkeista tms. Ei muuta kuin takaisin kauppaan ja rahat takaisin.
     
  20. audiq

    audiq Gearhead

    Poulan taitaa olla kyllä amerikkalainen saha. Tuota halpahalleissa myytävää sahaa myydään myös ainakin McCulloch, Jonsered -merkkien alla.
    En tiedä, kuinka yksi yhteen nuo muut merkit menee, mutta Jonseredista ainakin hommasin purkuosia omaan Poulaniini.
    Sain sen ilmaiseksi pikkuvikaisena ja korjauksen yhteydessä purkasin aivan koko sahan ja siitä sitten taas putsattuna ja oikeilla säädöillä kasaan. Laipan vaihdoin samalla kunnolliseen, Stihlin laippaan.
    Ei se tietenkään Stihllille pärjää, mutta hintaansa nähden erinomainen mökkisaha. Ja aivan uskomattoman hiljainen. Sitä tuntuu olevan kahdella erilaisella vaimentimella tarjolla. 79dB ja 119dB.
     

Kerro tästä muillekin!