Paskat tuotteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Quest, 5.9.2009.

  1. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Vähän samalaista. Ostin RobinHoodista jonku Gelbin tai Gernin epäkeskohiomakoneen. Kakskyt minuuttia kevyttä pöytätason hiontaa ni alko kierrokset laskemaan ja kone hyyty. Takuusta sain uuden ni sama juttu, 20 min ja paskaks. Jaksoin vielä kolmannen kerran hakea uuden takuuseen. Sekin hajos alta puoli tuntia. Otin piuhasta reippaan otteen ja löin sen koneen pihalla olevaan kantoon palasiksi. Sitten autoon ja taas Robbariin. Ojensin sen silpun piuhasta roikottamalla samalle myyjälle ku miltä olin noi hakenu. Sanoin et taas meni rikki ja nyt en halua uutta. Nappasin viereisestä hyllystä muutaman kympin kalliimman Boschin ja kävelin kassalle. Oli siinä myyjän ilmeessä kattelemista. Bosch toimii vielä vuosienkin jälkeen. Olis heti pitäny otta se eikä "säästellä" :mad:
     
  2. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Ohan nuilla paskoilla kammpeillakii paikkasa tässä maalimassa, näköjään, vaikka itekkii oon enempi tuota "kerran ja karkuun" -ajatusta vastaan.

    Piti tässä viimetalvena saaha pyöritettyä yhtä pumppua sopivalla nopeudella vähä pitempiä jaksoja kerrallaan. Alussa huuvatin metabon konetta, mutta viikon piästä kävi jo sääliksi sitä, ja jos sitä kunnon konetta vielä joskus tarvii myös porailuun, niin asioikseen ostin oikeen huikeen 15rublan porakoneen, ihan vain sen 2v takuun takia. Siinä oli alennuslaatikko, suunnanvaihto ja liipasimessa nopeussäätö.
    Pari-kolme viikkoa suurinpiirtein kesti aina se kone, sitten takuuseen uus ja sama ralli. Sen vaihtotarpeen pysty ennakoimaan, kun ensiksi ne koneet aina haisi uudenkarhealle Italialaiselle sähkölaitteelle, sitten bulgarialaiselle ja sitten ku haju oli semmosta venäläisen sähkölaitteen luokkaa, niin kannatti jo ottaa kuitti mukaan kylille.

    Kyllä ne aika sitkaita koneita oli, 107 astetta mittasin pintalämpötilan kaula"laakerilta" jostain koneesta ja ei kun pyöri :rotfl:
    5kpl taisin polttoo niitä ja sitten piti siirtyä muutaman ekun kalliimpaan malliin, kun ne takuukoneet loppus hyllystä.
     
  3. terence hill

    terence hill Gearhead

    Voi noita taipaleen miehiä.... :rotfl:
     
  4. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Nuo halavat vehkeet on pelannu hyvin ku on muistanu sen vinkin minkä sain ikh:n romuja myyvältä myyjältä: anna uuden koneen ensi käydä tyhjää minuutin pari, sitten anna jäähtyä ja sitten vasta käy töihin.
    On meinaan tuolla meidänkin halvalla paskalla pikkurälläkällä tehty ja rälläköity niin maan pirusti. Samoin epäkeskohiomakone, mitä ny kerran meni hiilet (oli uudet mukana paketis) kun toinen hioi ja toinen ärsytti hiojaa nyppimällä johtoa irti-kiinni-irti-kiinni-ähäkutti-irti-taas-kiinni-tyyliin. Hiilien vaihdon jälkeen taas tykkäs pelata, ja pelaas yhä jos vaan laittaas johton seinään ja painaas napista
     
  5. JiipeeH

    JiipeeH 3rd gear

    siinä puhelimessa asuu sellaanen nokialainen insinööri eli takapiru... (666 pedon luku..) :rotfl: :poff:
     
  6. capri30S

    capri30S 1st gear

    Tänä päiänä kyseinen sanonta kuuluu, että eurolla saa markan tavaran. :wink:
     
  7. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    biltemasta ostetussa täytelankapakkauksessa olikin sisällä tavallista lankaa kela. oisko reilu kanssa-asiakas säästäny vaihtamalla sisällön. tämä työläisten tampereella...

    ja lankaa ois tarvittu 270km päässä viikonloppuna :poff:
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mätänetin ja bilhelvetin myymät abikot on aivan perseesta eikä hyviä saa kyllä paljon muualtakaan enää nykyään, siis niitä joissa on tupla metalli eristyksen sisällä.
     
  9. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Itse yleensä juotan johdot mutta joskus pitäsi olla lattatyyppisiä abikoja joissa on muovieriste naarasliittimen päällä. Niitä ei tunnu saavan enää mistään, kaikissa on eristeenpätkä pelkästään sen puristeosan päällä, mitä hyötyä siitä on?
     
  10. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead


    Eiköhän noita itänaapurista saa maailmanloppuun asti. Muutaman vuoden päästä "tankkaustupakat" vaihtuu "tankkauslamppuihin" :lol:
     
  11. WSE

    WSE 1st gear

    Eikös bilteman myymissä ole metalliosa myös eristeen päälle tullevalla kaulaosalla? Motonetin nykyisellää nmyymillä ei ole kyllä mitään virkaa. Itse suosin eristämättömiä abikoja ja raychemin liimakutistesukkaa, tulee liitoksista kuin originaaleja eikä typerä sinipunakelta värimaailma pistä silmään. Jos joku tarvii noita eristämättömiä niin minulta löytyy reilumminkin.
     
  12. WSE

    WSE 1st gear

    Valontuottoa kyllä löytyy kunhan valitsee sen 20w tehoisen eikä mitään 9w lamppua. Bilteman 20W spiraalit on kestäneet oikein hyvin ulko-ja sisäkäytössä toistaiseksi, ja hintaa oli joku 3€ /kpl. Meillä kun ei lampun lämmöntuotolla ole merkitystä kun lämmitys tapahtuu puulla. Pienellä sähkölaskulla sen sijaan on, toki aika näyttää maksaako lamppu koskaan itseään (se kestoikä...).
     
  13. jussi34

    jussi34 1st gear


    Tahallaan rikottu... Tai sitten suhun voi iskeä salamakin kolmesti... Nuohan on lähes ikuisia...
     
  14. DaFox

    DaFox Gearhead

    Mummullakin on tuommoinen, ostettu joskus 70-luvulla ja vieläkin pärisee ihan täysillä..

    Mutta, ainahan voi tulla pieni virheellinen erä tehtaalta ja siten ei paljoa auta koneen vaihtokaan. Varsinkin jos sen tekee samassa liikkeessä jossa tod. näk. kaikki on niitä virheellisen erän koneita :)
     
  15. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Mikähän saisi minut rikkomaan tahallaan omat laitteeni. Ohjeissa sanottiin ettei mehulinkoa saa pyörittää kuin max kolmostasolla, no kolmoselle laitettiin ja juureksenpala ehti hädin tuskin koskea terään niin kolina kävi. Ja sama uudestaan. Lingon kun otti irti niin jumissa oli, nippa nappa sai käsin vääntäen hiukan pyörähtämään. Ja jumituksen jälkeen moottori piti tyhjäkäynnilläkin kolinaa eli koneen suunnittelija ei kai ollut miettinyt mitä tapahtuu kun laakeri jumiutuu.

    Ikuisia varmasti ovatkin kunhan niitä ei käytä. Ja veikkaan että tuotakin konetta on saatettu muutella sitten 70-luvun. Paketin kuvasta, hintalapusta ja brändistä sai käsityksen että kyseessä on laadukas kone, no kyseessä oli melko hutera ja muovinen laitos jossa kaiken lisäksi noita maanantaiversioita.
     
  16. voittol

    voittol 2nd gear

    Tähän asti saanut aina "made in usa" huolto-osia , nyt tuli pantua made in kiina vaihteistoöljy suodatin ,kyllä jännittää !
     
  17. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Asiasta viidenteen, syttyykö pakkasella ja valaiseeko normaaliteholla, siis ulkona?? Kun tuppaa nuo -20C mainostetut maksavan aikalailla 8)
     
  18. Ana67

    Ana67 Gearhead

    No kylhän nuita saa, iha kummastakin Mätänetistä ja Bilhelvetestä... Ainaki pariviikkoa sitten.
     
  19. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ne on just niitä paskoja joissa on se puristettava osa tehty jostain puolen millin kamasta jossa johdot ei pysy sitten millään paikallaan.
     
  20. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Abikopihdit kannattaa osta ikuiset sellaset järeät joiden hinnalla saa 10kpl paskoja :mad: pellistä prässättyjä jotka vain nuljaa ja rikkoo sen eristeen
     

Kerro tästä muillekin!