Paskat tuotteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Quest, 5.9.2009.

  1. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Pitää varmaan sitten selailla bilteman kuvastoa... En ymmärrä miksi pitäisi asentaa eristeettömät abikoliittimet ja sulattaa kutistesukka päälle. Eli ei saada abikon irroitettavuutta mutta ei myöskään yhtä hyvää kontaktia kuin jos ne johdot juottaisi suoraan toisiinsa.

    Muuten nuo abikopihdit on mun mielestä aivan paskat, koskaan en ole käyttänyt. Parhaiten pysyy kiinni kun puristaa pienillä knipexeillä siten että sen liittimen laittaa sinne ihan pihtien juureen. Ja mieluiten vielä tippa tinaa päälle.
     
  2. Ford_GT

    Ford_GT 1st gear

    - einhellin hiomahiiri.. alkovinkuun ja päästi savut pihalle n.30min käytön jälkeen.. maanantai kappale ?

    - bilteman pallonivelen irrotushaarukka, katkes haarukan juuresta eikä tarttenu paljo vääryyttä. se pakki mis on monta haarukkaa tosin kestänyt, toistaseksi.

    - bilteman vinyylin parannus/kiillotusaine sellanen musta pieni pullo, tuli aikanaan tärvelytyä coupen katosta osa sillä.
     
  3. audiq

    audiq Gearhead

    Helposti irtoava abiko-liitin on minusta haitta, eikä etu.

    Paljas liitin tinaten ja sukka päälle. Relesokkeliinkin menevät liittimet olen juuresta suojannut sukalla.
    Ei tarvitse sitten ihmetellä irroinneita sähköjohtoja konehuoneessa.
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jos ei halua, että liitosta saa helposti auki, niin miksi ihmeessä käyttäisi abikoja alkujaankaan? :eek: Eiks se ole sitten sama juottaa johdot, vetää kutistesukka päälle ja scotchin kolmekolmosta vielä varmistamaan...
     
  5. forssu

    forssu Gearhead

    Tossa linkki minusta hiton hyviin abikoihin.
    http://www.biltema.fi/osteri/osteri.cgi ... rliitkutis

    Alasvetovalikosta löytyy eri versiot. Eli liittimessä on eriste myös liitin osan päällä ja eriste jatkuu toisesta piästä myös johdon päälle. Eli sytkärillä lämmittää niin kuitstesukka jämähtää myös johtoon ja liitoksesta tulee melkein jo "hermeettinen". niin kutistesukass aon myös liima mukana eli jämähtää ihanasti kiinni. Ei irrotettava abiko liitos...

    Elikkä tässä versio jota ite olen hamstrannu hyllyy
    http://www.biltema.fi/osteri/osteri.cgi ... 4&ryhmaid=

    Koko topikki on niin hauska että pakko mainita myös paska tuote...

    Ebaystä tilasin GSM hälyttimen, Novibo merkkisen suoraan mantereen itäsemmältä puoliskolta. Hianoja nää langattomat. Kuukauden pelas OK mutta sitte toinen anturi rupes hälyttelee turhaan ja toinen ei hälytä myyta kun hyppii puolen metrin päässä. No vaihdoin johdolliset anturit ja sitte hokasin että kun kokeilee taas hälytystä niin se soittaa jos sattuu sää olemaan mieluisa... :lol:
     
  6. audiq

    audiq Gearhead

    Onhan noita liitoksia, mihin abikot on ihan ok. -Katkaisijat, valot ja jne. Mutta miksi se abiko pitäisi saada siitä johdosta irti?
     
  7. ttakatal

    ttakatal 1st gear

    Kätsy-Kallen 10e kärkihiomakone (vai mikä perkele se nyt oli) ja kuumailmapuhallin on kestäny jo puoli vuotta, ja jopa jonkinmoisessa käytössäkin!

    Ei köyhän kannata kallista ostaa.
     
  8. mie

    mie Gearhead

    Ihmettelen kyllä, kun porukka puhuu aina abiko-liittimistä jostain essolta tai Biltemasta ostettuna, kunnon Abikot on noita http://www.abiko.com ja ne on pikkuisen eri laatua kun halvat kopiot.

    +perus Abiko-pihdit on ~60-70€ ja lukittuvat pihdit 250-300€. Bilteman Abikoilla ja aidoilla on yhtä paljon yhteistä kuin OE osalla autossa ja kiinan tekeleellä.
     
  9. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Jep, kaikki halvat "miniporat" eli "dremelit" kannattaa jättää sinne kaupan hyllyyn. Oikeasti yllätyin miten hyödyllinen sellanen kone voi ollakkaan, kun sain käsiini aidon Dremelin. Sitä ennen muutaman halpiksen kanssa kiroillut että eihän näillä mitää tee.
     
  10. kma68

    kma68 Gearhead

    Tässä levisi vajaa puoli tuntia käytössä ollut kraftin 900w rälläkkä, alkoi tulla ruuveja puhallusaukosta pihalle. :odroll: Kun aukaisin sen (en viitsinyt 10€ rälläkkää viedä takuuseen) sisälmyksset kierukkapyörää myöten tulivat näkyviin. Irronneet ruuvit olivat jostain suojalätkästä ja ruuveissa näytti olevan jotain lukitteen tapaista, joten liekö tärinä irrottanut. No, laitoin lukitteella irronneen kierukkapyörän paikoilleen kiilan kera (muuta lukitusta ei näyttänyt olevan) ja onhan tuo nyt aikansa pysynyt. Muutoin olen ollut kraftin tms. halpis työkaluihin suht. tyytyväinen ja pitäähän sekaan maanantai kappalekin mahtua. :poff:
     
  11. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Pitää varmaan hakea ne 300e pihdit ja muutama oikea abiko á 5e että saan leppäjeepin jalkotilaan asennetuille ledeille sellaisen kontaktin joka sijoittuu johonkin halpojen abikojen ja tinatun johdon välille.
     
  12. mie

    mie Gearhead

    Laita samantien ledit alustaankin.

    Abikoista vaan se, että halpa kopioitu paska ennenkin pilannut laatutuotteen.
     
  13. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Itse ostin motonetistä semmoset räikällä olevat abikopihdit, makso jotain parikymppiä. Töissä sitten oli palmeran _aivan_ samanlaiset myynnissä, kahvat tosin oli eriväriset. Hintaa oli joku 150e tai jotain :rotfl:
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    No vaikka siksi, että jos se abiko halutaan saada irti :odroll: Esimerkiks omassa lelussa on flektit abikoilla sen takia, että syylärin flekteineen päivineen helposti irti jos haluaa remppatilaa. Eikä tartte joka helvetin kerta alkaa vetämään uusia johtoja :rotfl:

    Voisin kuvitella, että jollain muullakin jossain toisessa tilanteessa, voi olla tarve saada joku käikäle irti katkomatta johtoja.
     
  15. VesQ

    VesQ 1st gear

    Niin tossahan sitä ihmeteltiin että miksi joku liittää johdot abikoilla yhteen ja sitten vielä vetää kutistesukan päälle eli johdot joutuu katkomaan kuitenkin ?

    Sekä sitä ja ihmettelen itsekkin miksi se abikoliitin pitää saada johdosta irti, itselle riittää että abiko irtoaa toisesta abikosta tai muusta vastakappaleesta
     
  16. lärpäke

    lärpäke 3rd gear

    Ostin ebaysta uuden kiinalaisen akun nokialaiseen, makso 3$ postikuluineen hong kongista :D, tuli arviolta viikossa kotia. Paljonkohan tuosta nettoavat / akku?

    Alkup. nokian akku on 1000mAh, ja tää kiinalainen on muka 1500mAh, vaikka fyysiinen kokokin on pienempi, noh akku kestää 2 vuorokautta valmiustilassa, vanha käytettykin akku kestää arviolta viikon :D Mutta kun oli niin halpa...
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    No sitä minäkään en kyllä tajua. Ymmärsin, että kyse oli tosiaan abiko-abiko liitoksesta, eikä siitä että abiko pitäisi repiä irti johdosta, vaikka mitä olisi tekstissä lukenut :eek:
     
  18. Tuumer

    Tuumer Gearhead

    Ostin tuolta http://www.dealextreme.com/ uuden akun nokialaiseeni, yllätys oli suuri kun pakettia avasin ja sieltä paljastui Nokian alkuperäinen akku. (tai eihän siitä aitoudesta tietenkään varmasti tiedä)

    Maksoi tuon noin 4€ postikuluineen, ei ollut kallis?!?
     
  19. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    isäukolta pöllin abikopihdit paketin liittimiä ja nippusiteitä yht 1e maksaneet. on ne tienpäällä parempi ku ei mitään...
     
  20. nippelit.fi

    nippelit.fi 1st gear

    Hyvä esimerkki siitä millä aikoinaan varmaan ensimmäinen noiden liittimien valmistaja "sai nimensä" muidenkin valmistajien tuotteisiin, muitakin esimerkkejä on

    Stefa on vain yksi säteistiivistevalmistaja ja
    Heteka (helsingin teräskaluste) valmisti yhtenä teräksisiä joustosänkyjä, nämä ainakin tuli mieleen
     

Kerro tästä muillekin!