PAW:n luettelo Fordiin, onko kellään ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Muki, 5.10.2006.

  1. Muki

    Muki Gearhead

    Joo

    eli Ford (hui kauhia) luettelosta pitäisi metsästää seuraava varaosanumerotieto:

    Ford L6 300 cid reconditioned connecting rod

    "early" piston pin diameter .912"

    huom. tuo männäntapin diameter on tärkeä, "late" versio samasta veivistä on .975" muistaakseni ja sellaisia on "talli täynnä". Tuo early versio ei ollut kuin muutaman vuoden joskus 60-luvun puolivälissä, mutta PAW:lla kuulemma sellaisia on. Ja sitten 240 veivi on eri mittainen, että sellainen ei käy.

    Tackar och påckar jos sattuis löytymään....
     
  2. Tami3

    Tami3 1st gear

    Näyttää lukevan siinä kohdassa phone for price and availabilityMutta master kit löytyy sis männät,renkaat,kanget,laakerit,öp,nostajat,nokka,kampi yms....Eikä oo kallis
     
  3. Muki

    Muki Gearhead

    ok täytyy varmaan olla suoraan yhteydessä sinne. Muita kilkkeitä alkaakin jo olla. Tuo PAW on yksi paikka mistä niitä veivejä saa, varmaan muualtakin toki.
     

Kerro tästä muillekin!