Pekka Leinon rakentama corvette

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja maseankka, 13.9.2023.

 1. maseankka

  maseankka 1st gear

  Tervehdys.
  Olen tässä suunnitellut tehdä P. Leinon legendaarisesta corvettesta pienoismallin sellaisena kuin se 80-luvulla erikoismaalattuna oli.
  Kiinnostaisi kovasti tietää, missäpäin se nykyään majailee, sekä onko se "tarkoin varjeltu salaisuus" vai voisiko sitä käydä katsomassa yksityiskohtien varmentamiseksi. Veekasin ne -83 numerot olen jo hankkinut, joissa se esitelty, mutta...
   
 2. MudMax

  MudMax Gearhead

 3. hantta

  hantta Double Gearhead

  Käsittääkseni on ollutkin Liedossa jo vuosia.
   
  MadMike tykkää tästä.
 4. esmi

  esmi Gearhead

  Lahes ja Heinolassa muutaman kerran tänä kesänä tullut bongattua liikenteessä.
   
 5. Yorcci

  Yorcci Gearhead

  Nykykunto (väriä myöten) on vaan melko kaukana siitä, mitä "Street Shuttle" oli aikoinaan, kun sitä lehdissä ja näyttelyissä esiteltiin.
   
 6. esmi

  esmi Gearhead

  Juu,ei ole enää niin hieno. Tuli tänään taas vastaan Lahes Lahdenkadulla joskus klo 11 aikoihin.
   
  juko7 tykkää tästä.
 7. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Korimuutokset lienee edelleen samat, maalaus ja tekniikka vaihtunut. Ja pakoutkisto vissiin. Vesivehmaalla otin muutaman kuvan autosta ja asiaa fiilistelin.
   
 8. C4vettester

  C4vettester 2nd gear Bannattu

  Yorcci. Sun vette savuttaa:

  [​IMG]
  Onko se rikki?
   
 9. Yorcci

  Yorcci Gearhead

  Niin kuulemma tekee. Toi savuttaminen on vähän satunnaista, niin en jaksa murehtia moisesta. Ei kuitenkaan syö öljyä, vaikka voisi luulla, että ohjurinkumit on entiset. Ongelma lienee rengaskulmissa, kun tälle kesälle piti jo vaihtaa renkaat, vaikka taakse tuli keväällä uudet.
   
 10. Mac69

  Mac69 1st gear

  Lahden Kärkkäisen parkkipaikalla tänään nähty..
   
 11. jusi99

  jusi99 Gearhead

  Sääli että pilattu, olisi pitänyt säilyttää orkkis maalaus ja henki. Sillä arvo olisi pysynyt. Nyt vähän tuning mosse. Me jotka muistetaan kaivarista, ollaan katoava luonnonvara. Eikä "kukaan" enään "meistä" halua lisää kalustoa talliin. Omissa romuissa on ihan tarpeeksi riesaa.
   
  MadMike ja juko7 tykkäävät tästä.
 12. Ford67

  Ford67 3rd gear

  Teinipoikana tuli ihmeteltyä V8-lehden jutuista sitä työn määrää ja laatua tähän Vetteen. Omin silmin ei pohjanmaalta lähdetty niin vain katsomaan edes näyttelyihin silloin. Harmitellut et hukkasin ne numerot 90-luvulla, ja divareista ei ole löytynyt. Scannattunakin kelpaisi, jos joltain apuja.
   
 13. grantorino

  grantorino Gearhead

  Tuosta Corveten maalauksesta sen verran, näyttävä punamusta raidoitettu "street shuttle" show maalaus vaihtui Pekan itsensä toimesta koko mustaksi vielä hänen omistus aikanaan ennen myyntiä. Liekö kärsinyt jotain vaurioita.
   
  MadMike tykkää tästä.
 14. MadMike

  MadMike Gearhead

  Pekka sen itse Mantorpissa pilasi vetämällä mutkaradalla hiekalle kun oli enemmän intoa kuin taitoa tekemisessä radalla. Kjelle ehti kuvaamaan episodin Power Magazineen ja siitä tuli sitten vähän eripuraa. Noh vituttaahan tuo jos ei osaa rattia kääntää ja alustaa säätää, tälleen GT3 Competiton Viperia kauden päätteeksi voittajaksi leiponeen kokemuksella mutta kantapään kautta itsekin opittu.
   
  grantorino tykkää tästä.
 15. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!