pellinvääntöä

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Jäpälä, 12.12.2002.

 1. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Sepä saattaa asia olla niin, että jos pellinvääntämisellä aikoo tienta elantonsa, niin pitää tehdä sitä mitä asiakas tilaa. Siis Voortin koppaa.
   
 2. risto-olavi

  risto-olavi 2nd gear

  Saahan sitä toki yrittää, mutta kun katsoo automuotoilua viimeisen sadan vuoden ajalta, niin innokkaat amatöörit eivät ole kovinkaan monta onnistunutta autoa saaneet muotoiltua. Itse asiassa mieleen ei tule ensimmäistäkään vaikka onnistumiseksi riittäisi se, että lopputulos on edes kohtuullisen tasapainoinen. Siksi pidän keskittymistä rodin osiin ja customeihin huomattavasti parempana valintana. Muuttujakenttä on paljon pienempi kun hyödyntää valmiita muotoja soveltuvin osin ja tulokset sitten sen mukaisia.

  Kummallisten autojen kopioimisella ei saa kuin hullun leiman otsaansa, onhan ne aidot kuitenkin jo olemassa. Sitä paitsi huonoja Auburn-kopioita on Suomessa jo riesaksi asti.
   
 3. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Niin, jos osaa vääntää peltiä haluamaansa muotoon, niin se ei meinaa että olisi joku Virgil Exner, Harley Earl tai Gordon Buehrig. Kyseiset designerit tuskin osasivat vääntää peltiä edes kulmaraudaksi mutta kynistään jättivät lähtemättömän jäljen historiaan.
  Arkkitehti osaa suunnitella talon mutta ei se ehkä itse osaa sitä muurata, valaa, vetää putkia ja sähköjä... Eikä tarvitsekkaan.

  [​IMG]
   
 4. Buddy

  Buddy 1st gear

  ^^
  Eiks toi ol Delahaye?
  Hieno!
   
 5. JanneK

  JanneK 3rd gear

 6. lake ender

  lake ender Gearhead

  Tommoseen Delahayeen törmäsin Petersenin automuseossa. On muuten vaikuttava peli luonnossakin.
   
 7. Buddy

  Buddy 1st gear

  Joo... Onhan tos mun itsekorittamassani "Bedrodissa" pari kompromissia jotka harmittavat minua mut olen kuitenkin siitä lähes varma ettei suuri yleisö tule niitä huomaamaan. Yritän toisaalta karsia sellasia pikkuvirheitä pois jotka yleensä paljastavat heti omavalmisteet kuten verhoilujen kiinnitykset ja sovitukset.
  Seuraavassa omakorisessa autossani toivon kompromissien olevan lähes nolla... :wink:
  Siitä tulee kutakuinkin tällainen jos ikää ja terveyttä riittää sen tekemiseen...
  http://kuvablogi.com/nayta/3406485/
  Nimestä joku saattaa arvatakin mikä auto olisi kanta-autona. :D
   
 8. JanneK

  JanneK 3rd gear

 9. Juppee

  Juppee Gearhead

 10. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Joskus on tullu ihasteltua. Laatuhommia!
   
 11. sheetmetalbully

  sheetmetalbully 1st gear

  buddy on mun mielestä oikeassa fordia tehtiin jo tehtaalla miljoonia ja ford on aina ollut keskiluokan työväen auto :lol: .itellä kans riihes yks fjoord odottelee mut kiinnostas rakentaa jotain tollast esim. auburn replica yms.
   
 12. pv

  pv 1st gear

 13. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  willyksessä on väännetty peltiä aika ripeeseen tahtiin :D
   
 14. Otto

  Otto Gearhead

  Hienoa työtä toi Willys!
   
 15. Buddy

  Buddy 1st gear

  Willys on niin ruma auto etten huolisi edes alkuperäisenä nurkkiini, saatika sitten kopiona. :D No... Makuja on monia sanoi mäyräkoira kun muniaan nuoli. :odroll:
   
 16. rusty rocket

  rusty rocket Gearhead

  Asiallinen tuo willys projekti! 8) *tykkään* :lol:
   
 17. juhapih

  juhapih Gearhead

  Heavy Strömmer on aina tehnyt mahottomia peltihommia. Muinaisuudessa ajeli chopatulla ja sektionoidulla Duetilla, jonka sitten silpoi ja muutti huimaksi Kustomiksi... Ja sitten se jutussakin näkynyt läskilokari Ford...
   
 18. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Vois jäädä etulokasuojat tekemättä aika monelta sepältä... :eek:
   
 19. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  :D Niinhän sitä saattaisi luulla kun vanhoja kuvia liitetään parin päivän välein. Kolme vuotta kuulemma menny, tosin "vapaa-ajalla" iltaisin näperrellessä. Kolme vuotta on kylläkin monelle tekemätön paikka yksinkertaisimmissakin töissä... Loistavaa käsityötä ja upeat muodot Willyksessä.
   
 20. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

Kerro tästä muillekin!