Peltiä ja palkkeja Pornainen/Porvoon suunnalta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Batman, 14.10.2012.

  1. Batman

    Batman Gearhead

    Tarttisin auto ja veneprojekteihin muutamia erilaisia palkkeja ja putkia jotka oon yleensä ostanu Tampereelta mökillä käydessä. Pelti varastoakin voisi kohta taas täydentää.
    Löytyykö esim. jostain Porvoon suunnalta rautakauppaa jolla olis edes jotain palkkeja varastossa? Ja tietysti kohtuulliseen hintaista.
    Eikä tartte olla just Porvoossa mutta ois mukava löytää joku paikka edes muutaman kymmenen kilsan säteeltä Pornaisista.
     
  2. G20

    G20 Gearhead

    Rautakauppa ME-Teräs Ky
    Ratakatu 4, 06100 PORVOO

    Puh: 019 580 910
     
  3. Batman

    Batman Gearhead

    Kiitoksia.
     
  4. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    BIS Production Partner Kiplilahdessa (Wurtin takana). Ostin kesällä heiltä rosteriputkea bensalinjoja varten. Edulliset hinnat.
     
  5. Batman

    Batman Gearhead

    ME-Teräksestä löytyi melkeen kaikki tarvittava, eli kiitoksia vielä vihjeestä. Hintoihin en oikeen osaa ottaa kantaa, mutta en ainakaan järkyttyny loppusummasta.
    Onko muuten millään firmalla netissä näkyvillä palkkien ja putkien hintoja? Käsittääkseni näitä ei myyty millään vakiolla kilohinnalla.
     
  6. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    saat googlella esim. tekstillä : teräspalkki 50x50 hinnasto

    t.hessu
     
  7. mpjaprotopaja

    mpjaprotopaja 1st gear

    Tähän voin vastata että ei ole yleensä yhtä halpa hinta kuin tukkureilla mutta ite ostan sieltä kohtalaisen paljon tavaraa koska sieltä ei tartte ostaa aina 6 metrin salkoa puolen metrin rojektiin joten loppuhintahan on silloin työtä kohti halvempi. Ja palvelu pelaa hienosti.
    k-rautaan yms. vastaaviin liikkeisiin verrattuna ME on HALPa!
     

Kerro tästä muillekin!