Peltiä ja palkkeja Pornainen/Porvoon suunnalta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Batman, 14.10.2012.

 1. Batman

  Batman Gearhead

  Tarttisin auto ja veneprojekteihin muutamia erilaisia palkkeja ja putkia jotka oon yleensä ostanu Tampereelta mökillä käydessä. Pelti varastoakin voisi kohta taas täydentää.
  Löytyykö esim. jostain Porvoon suunnalta rautakauppaa jolla olis edes jotain palkkeja varastossa? Ja tietysti kohtuulliseen hintaista.
  Eikä tartte olla just Porvoossa mutta ois mukava löytää joku paikka edes muutaman kymmenen kilsan säteeltä Pornaisista.
   
 2. G20

  G20 Gearhead

  Rautakauppa ME-Teräs Ky
  Ratakatu 4, 06100 PORVOO

  Puh: 019 580 910
   
 3. Batman

  Batman Gearhead

  Kiitoksia.
   
 4. mercakungen

  mercakungen Gearhead

  BIS Production Partner Kiplilahdessa (Wurtin takana). Ostin kesällä heiltä rosteriputkea bensalinjoja varten. Edulliset hinnat.
   
 5. Batman

  Batman Gearhead

  ME-Teräksestä löytyi melkeen kaikki tarvittava, eli kiitoksia vielä vihjeestä. Hintoihin en oikeen osaa ottaa kantaa, mutta en ainakaan järkyttyny loppusummasta.
  Onko muuten millään firmalla netissä näkyvillä palkkien ja putkien hintoja? Käsittääkseni näitä ei myyty millään vakiolla kilohinnalla.
   
 6. CHEVY HESSU

  CHEVY HESSU 3rd gear

  saat googlella esim. tekstillä : teräspalkki 50x50 hinnasto

  t.hessu
   
 7. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  Tähän voin vastata että ei ole yleensä yhtä halpa hinta kuin tukkureilla mutta ite ostan sieltä kohtalaisen paljon tavaraa koska sieltä ei tartte ostaa aina 6 metrin salkoa puolen metrin rojektiin joten loppuhintahan on silloin työtä kohti halvempi. Ja palvelu pelaa hienosti.
  k-rautaan yms. vastaaviin liikkeisiin verrattuna ME on HALPa!
   

Kerro tästä muillekin!