Peltiosia DeSotoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Buikki Palanteri, 25.10.2005.

  1. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Mistä sais tilattua peltiosia DeSoto Diplomat 59 malliseen autoon lähinnä lokasuojat ku ei oo kun harso jäljellä ja osittain ei sitäkään.
     
  2. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Kylläpä se taitaa hyvin pitkälti mennä peltisepän etsimiseksi jos uusia peltiosia haluaa. Toinen vaihtoehto on sitten etsiä halutuilta osiltaan hyväkuntoinen varaosa-auto ja ottaa osat sitten siitä.

    Kannattaa selvitellä löytyisikö muista MoPar-tuotteista vaihtokelpoisia osia, mun mielikuva olisi että saman vuosimallin Chryslerista voisi saada peltiosia sopimaan varsinaiseen DeSotoon? Vientimalli Diplomat on asia erikseen, kun siinä lienee Plymouthin kori ja De Soton keula?

    Osia tai varaosa-autoa kannattaa etsiskellä vaikkapa eBaysta tai Ruotsin usabil.nu:sta. Erittäin hyödyllinen paikka on myös ForwardLook.net, joka löytyy osoitteesta http://www.forwardlook.net/ - kyseessä on 1955-1961 MoPar-harrastajien nettiyhteisö, jossa on aktiivinen nettifoorumi osto- ja myyntipalstoineen ja sieltä löytyy myös vihjeitä eBayn ilmoituksiin.

    Pikainen haku toi laihoja tuloksia:

    ebayn ainoat etulokasuojat taitaa löytyä tästä... (linkki)

    ForwardLookin "puretaan autoja"-osaston satoa (linkki), täällä ei 1959 Sotoja näytä olevan mutta näemmä pari 1959 Chrysleria on varaosina ainakin ollut myynnissä - ja joku muukin tuolla peräänkuulutelee ostetaan palstalla 1959 Soton osia.
     

Kerro tästä muillekin!